Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
fredagskosforside[1]
Daglig leder og eier av Salangen-Nyheter, Jon Henrik Larsen (t.v) og web-tv ansvarlig, Are Apeland. FOTO: GRY MALIN MYRLAND

Kommunestyret i Dyrøy live på web-tv:

Likte overføringene

BRØSTADBOTN: Under kommunesturemøtet i Dyrøy den 10.oktober var Salangen-Nyheters web-tv ansvarlig og daglig leder tilstede for å overføre kommunestyret live på nettet med lyd og bilde.


Kommunestyremøtet i Dyrøy den 10.oktober ble overført direkte via web-tv løsningen til Salangen-Nyheter.com. For de som ikke fikk dette med seg er det mulighet til å gå inn på Salangen-Nyheter nå å se møtet i etterkant. Med denne overføringen kunne folk logge seg på internett og følge kommunestyremøtet, hvor en i verden de måtte befinne seg.


Gav mersmak

Dyrøy kommune har i lengre tid vurdert muligheten for å overføre kommunestyremøtene direkte på web-tv. Kommunen var veldig fornøyd med overføringen som ble gjort den 10.oktober og ønsket om direkteoverførte kommunestyremøter er ikke blitt mindre, men de har ennå ikke inngått noe formell kontrakt, ettersom tilbudet nettopp er sendt kommunens ordfører. 


Tilbud

Nettavisen Salangen-Nyheter har gode erfaringer fra overføringer av kommunestyremøter fra andre kommuner i regionen, så nå blir det opp til Dyrøy kommune å vurdere tilbudet som ligger på bordet. Salangen-Nyheter begynte i det små i 2000 som en liten lokal nettavis for innbyggerne i Salangen, men har vokst kraftig de siste 10 årene. I dag består avisen av sjefen selv, Jon Henrik Larsen, to journalister, en web-tv ansvarlig og økonomiansvarlig. De har nettopp flyttet inn i nye og større lokaler midt i sentrum av Sjøvegan. Hovedtyngden av nyheter kommer i fra Salangen og Lavangen, men også Bardu, Dyrøy og Gratangen dekkes ved større arrangementer og hendelser.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn