Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Legg merke til utstyr

Etter at det i går ble kjent at det hadde vært en narkotika-aksjon på Sjøvegan, går politiet i dag ut og oppfordrer publikum om å følge mer med. - Det utstyret vi viser fram (bildet) ønsker vi at folk skal legge merke til. Dersom noe ser slikt utstyr, ønsker vi gjerne å ha tips om hvem som har det, sier konstituert lensmann Hans Roar Rasmussen til nettavisen.På bildet: Politiet kunne i går vise fram brukerutstyr som var beslaglagt fra narkotikamiljøet i Salangen.


Politiet gjorde som kjent et beslag på narkotiske stoffer på en boligadresse i Salangen i går morges. I dag går konstituert lensmann i Salangen, Hans Roar Rasmussen ut og oppfordrer salangsværingene om å følge med, og gi tips til politiet. - Det vi ønsker å gjøre er å vise fram brukerutstyr som vi har beslaglagt fra en aksjon nå nylig. Det er dette utstyret vi ser igjen på flere plasser, der vi har gjennomført aksjoner, sier Rasmussen. 


Vær bekjent, og gi beskjed

Han ønsker at folk skal være bekjent av hvilken utstyr som brukes av stoffmisbrukere. - På denne måten kan folk være observant på hvem som bruker dette, og bryter loven. Vi ønsker gjerne å få tips om denne typen kriminalitet, sier Rasmussen til nettavisen. Det er ingen tvil om at de som misbruker det ulovelige stoffet finner på ulike måter å innhallere dette i kroppen på. -  Vi ser mye forskjellig utstyr. Og stadig vekk kommer noe nytt innenfor denne typen kriminalitet, avslutter Rasmussen.
Foto: Jon Henrik Larsen 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn