Årets "Seksa" i Lavangen fulgte tradisjonen og ble en humørfyllt helkveld for publikum. De startet kvelden med en helstøpt lapskaus kokt på gamlemåten. Det som alle vil kalle en skikkelig lapskaus, og damene på kjøkkenet fikk skryt, og takk for at de hadde stått på hele dagen og laget maten, for at den skulle bli slik en lapskaus skal være.


Rådmann i Lavangen kommune, Erling Hansen (t.v) ble parodiert flere ganger i revyen. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Revy
Kvart på ni begynte selve revyen og revygruppa kom inn i salen med hvite ponchoer og lys ala OL- innkomst. Deretter var det danseoppvisning til irsk riverdance- musikk hvor også guttene etterhvert danset med slike bånd turnere i fristil benytter. Dette til stor glede og latter for tilskuerne. Revynummerne var varierte og flere av Lavangens innbyggere fikk passet sitt påskrevet. Til og med det nye grisefjøset på Tennevoll hadde de fått med seg i en egen sang med det passende navnet grisekveldsvisa. Morsomt fremført av Stian og Johan.


Parodier
To av de som ble mest parodiert under forestillingen var den nye ordføreren Erling Bratsberg og rådmannen i Lavangen kommune, Erling Hansen. -Sitter man i en slik stilling må man tåle slik, men det var bare morro, sa rådmann Erling Hansen til nettavisen etter forestillingen. Også ordføreren syntes revyen var gøy. - De var flinke og at jeg ble parodiert var bare morsomt. Det der var bare gøy, sa Erling Bratsberg som er nyvalgt ordfører i Lavangen.


En ellevill sketsj om Facebook på gamlehjemmet satte latteren i taket på "Seksa". FOTO: JON HENRIK LARSEN


Truls
En annen som ble parodiert var Truls Svendsen. Magnus, Tina og Frid gjorde en parodi på parodien til Truls og hans versjon av "Single ladies" av Beyonce. Publikum i salen skjønte kjapt at dette var en parodi på en annen veldig populær parodi og brøt ut i krampelatter og jubelen sto i taket da Magnus, alias Truls vrikket på hoftene. Dette var en gøyal og overdrevet parodi som gjorde den til en av publikums favoritter. Selv antrekkene var nesten helt lik orginalen.


Nyvalgt ordfører i Lavangen kommune, Erling Bratsberg fikk sitt under revyen. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Facebook
Et annet nummer som utmerket seg var "Facebook på gamlehjemmet". Stine, Snorre og Stian gjorde en utmerket jobb og mange lo nesten så krampa tok dem. Snorre og Stian spillte godt, og med en humoristisk overdrevenhet, ble dette sett på som revyens absolutt beste nummer av flere i blant publikummet etter revyens slutt. Stine gjorde også sin del av jobben her med utsagn fra flere innbyggere på Facebook hvor guttene fikk boltre seg i vridninger av hennes utsagn. Selv revyartistene hadde etterhvert problemer med å holde unna for latteren i dette nummeret.


Flott
Nettavisens journalist synes opplevelsen av revyen var god, stemningen var på topp og Magnus Rydningen gjorde en god figur i sin parodi av Lavangens nye ordfører Erling Bratsberg, en karakter som ofte dukket opp igjennom hele revyen. Han fikk også æren av å avslutte revyen. Etter revyen fortsatte festen utover kvelden med musikk av Alegro fra Salangen, og mye  god drikke. Publikum var veldig fornøyd med kvelden og årets revy med det klingende navnet "KN*LL". Så for de som ikke vil bli parodiert i neste års revy er det bare å være forsiktig i året som kommer for disse guttene og jentene får med seg det meste. Og de kommer tilbake.....


Se videoinnslag fra revyen: