Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
SALANGEN-NYHETER.COM

Tribute to Tour De Andørja:

MJØSUNDET: Lørdag formiddag samlet rundt 200 syklister seg for å ta turen på to hjul fra Mjøsundet til Engenes i Ibestad kommune, for å hedre det 20 år gamle sykkelløpet Tour De Andørja som nå er lagt ned.
Se videoreportasje
arktiskhoroskopforside

Ronald Kvernmo forklarer:

TENNEVOLL: Alle har sitt eget arktiske horoskop. Men hva er nå egentlig et arktisk horoskop?. Sjaman og Isogaisa- grunnlegger Ronald Kvernmo (bildet) forklarer i denne episoden nettopp dette.
Se første episode
SALANGEN-NYHETER.COM

Salangen kommunes ungdomspris:

SJØVEGAN: Salangsværingen Kristoffer Heggelund er tildelt ungdommens kulturpris i Salangen. Prisen ble tildelt av ordføreren.
Les mer og se musikkvideo
 
samler_penger_brystkompresjonsmaskiner_2019_INGRESS2

Positiv til givergleden:

SJØVEGAN: LHL i Salangen og ambulansearbeiderne ved Salangen og Lavangen ambulansestasjon startet tidligere i vår en innsamling på spleis.no til brystkompresjonsmaskiner. Givergleden har vært god!.
Les mer
SALANGEN-NYHETER.COM

Salangen kommunes kulturpris:

SJØVEGAN: Hele Salangens "Blomster-Mary-Anne" ble i dag søndag tildelt Salangen kommunes kulturpris for 2019. Mary-Anne Beryl Winstanley (bildet) har i mange år sørget for at Sjøvegan ser vakkert ut med blomster på sommeren.
Les mer
 
helgestart_5Juli_INGRESS

"Helgestart" fredagen:

SJØVEGAN: Programvertene Tor Meyer og Joakim Wagner Frantzen hadde fredagens utgave av radio-tv programmet "Helgestart" på SN Radio. Temaet for sendingen var ungdom nå og før. Sendingen gikk direkte med hilsninger, konkurranser, intervjuer og plateønsker.
Se reprise av sendingen
lilleverket_2019_FORSIDE

For de som ikke vil fiske:

SALANGSVERKET: Under Millionfisken i Salangen kommer sikkert de fleste til fiskefestivalen for å jakte på den ideelle fisken. Men kanskje er det noen som kommer til Salangen kommune og kunne tenke seg å oppleve noe annet ekstraordinært?.
Les mer
 
koftetradisjon_ved_Sor_troms_museum_FORSIDE

Unger i samisk barnehage klippet snora:

SJØVEGAN: Utstillinga av Koftetradisjoner i Sør Troms åpnet i går torsdag på Sør Troms museum på Sjøvegan. Representanter fra Astafjord Språksenter var tilstede ilag med Astafjord barnehage sto de for snorklippingen.
Les mer
landbruksmessedag2-forside

Sending fra Landbruksmessa 2019:

STORSTEINNES: Søndag ettermiddag hadde SN Produksjon den andre landbruks-webtv sendingen fra Landbruksmessa i Balsfjord i 2019. Arrangøren av messa, Landbruk Nord er veldig godt fornøyd med helgas messe.
Klikk her for å se opptaket
landbruksmessa2019-dag1-forside

Sending fra Landbruksmessa 2019:

STORSTEINNES: Lørdag ettermiddag hadde SN Produksjon den første landbruks-webtv sendingen fra Landbruksmessa i Balsfjord i 2019. Landbruksminister Olaug Bollestad (KrF) stakk innom sendingen.
Klikk her for å se opptaket
lavangsvekkapris-forside

Ordføreren tildelte torsdag kveld:

TENNEVOLL: Torsdag kveld ble årets ungdomspris og kulturpris utdelt. Det var Leif Ove Halonen som fikk ungdomsprisen og Geir Ove Mortensen som fikk kulturprisen. Begge prisene ble tildelt av Lavangens ordfører Bernhardt Halvorsen .
Les mer
 
skibotnmarkedet2019-forside

Møter velgerne på Skibotnmarked:

SKIBOTN: Årets Skibotn-marked er preget av lokalpolitikken og at det i år er kommunevalg. Tonje Nilsen (t.v) og Amalie Naimak (t.h) er begge listekandidater for Høyre i Storfjord, og møtte lørdag velgerne på stand i Skibotnhallen. Salangen-Nyheter har besøkt markedet og laget web-tv sending derifra.
Se vår sending fra markedet
SALANGEN-NYHETER.COM

Kulturuke står for tur:

TENNEVOLL: Fredag kveld ble Lavangsvekka 2019 offisielt åpnet av ordfører Bernhardt Halvorsen i Lavangen. Kulturuka ble åpnet med brask og bram nå som bygda denne helga arrangerer korpsstevne.
Les mer
 
hELGESTART21_JUNI

"Helgestart" fredagen:

SJØVEGAN: Programvertene Kjell Arne Wullf og Steinar Rollmoen hadde fredagens utgave av radio-tv programmet "Helgestart" på SN Radio. Temaet for sendingen var midtsommerdag og kveld. Sendingen gikk direkte med hilsninger, konkurranser, intervjuer og plateønsker.
Se reprise av sendingen
kantorstilling_lyses_snart_ut_ingress

Guds ord flyttes ut av kirkerommet:

SJØVEGAN: Sokneprest Grete Glemmestad invitere til friluftsgudstjeneste på Haugvang gård førstkommende søndag.
Les mer
 
lavangsvekka_ingress

Lavangsvekka 2019:

TENNEVOLL: Programmet til Lavangsvekka 2019 er nå stort sett klar, og i år kan folk glede seg til nye arrangementer, samt flere konserter. – Ting begynner å se veldig bra ut, sier Christian Buschmann Ekeland.
Les mer
benedictereiserforside

Vil hjelpe mennesker som trenger det:

SJØVEGAN: De to siste årene har Benedicte Aglen Løkse (20) jobbet med bistandsarbeid. Nå reiser hun til Lushoto i Tanzania.

Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS