Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
abba_lordag_ingress

Bardu korforening leverte:

SJØVEGAN: Lørdag var Bardu korforening på besøk i Salangen for å fremføre den fjerde og siste forestillingen av "En Tribute til ABBA". Leder for Bardu korforening, Helene Angel forteller det var en fantastisk flott opplevelse.
Les mer og se video
FrelsesarmeenBesok

Frelsesarmeen kommer:

SJØVEGAN: Nok en gang kommer Frelsesarmeen på besøk til Salangen Bo- og Eldresenter for å spre evangeliet, denne gangen er det torsdag 28.mars.
Les mer
REPLIKKEN_15MARS_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om med Laila Benjaminsen om at det er mange sanitetsforeninger som ønsker et felles prosjekt å jobbe for, Arnt Marius Eriksen om en lei situasjon der han mener hans datter ikke får tilstrekkelig samisk undervisning når hun skal begynne på skolen, og mer.
Se opptaket av sendingen her
benjamin (1)

Poetisk start på fredagen:

SJØVEGAN: Nettavisens lyriske venn Benjamin Bjørkli ønsker å gi våre lesere en poetisk start på denne flotte fredags-morgenen. Hans siste verk "Av og te" er en flott påminnelse om at av og til er det greit å ta livet helt med ro.
Les mer
damenes_aften_2019_ingress

Motevisning, tapas og sang:

SJØVEGAN: Onsdag kveld var det topp stemning inne i aulaen på Strandsenteret når femti damer var samlet rundt bordet i anledning Damenes aften. Her var det servering av tapas, lokal underholdning fra to damer fra viseklubben Baluba og motevisning.
Les mer
krafttak_mot_kreft_VT_ ingress

Ta godt i mot russen på torsdag:

SJØVEGAN. Denne uken skal Sjøvegan-russen foreta årets viktigste russeknute. Onsdag og torsdag vil de gå dør-til-dør i Salangen og Dyrøy og samle inn penger til årets Krafttak mot Kreft- aksjon.
Les mer
julia_kristi_ingress[2]

Julia og Kristi:

SJØVEGAN: Tidligere i vinter gikk Julia Jones og Kristi Børve inn i stillingen som kirketjenere i Salangen menighet. Ungdommene forteller at det er en spennende jobb og at det er en fin måte å få arbeidserfaring på.
Les mer
krafttakilavangenforside

Bidra i en viktig sak:

TENNEVOLL: I Lavangen søkes det nå etter personer som kunne tenke seg å være med å bidra som bøssebærere under torsdagens Krafttak mot Kreft- aksjon. Det er enda ledige roder igjen.
Les mer
ukm (2)

En uke igjen til søknadsfristen:

SJØVEGAN: Det nærmer seg UKM så er det bare en uke igjen av søknadsfristen. Kulturskolerektor i Salangen, Bjarne Dahlberg forteller at han håper folk melder seg på i løpet av de neste dagene så de får tid å gjøre forberedelsene.
Les mer
abba_ingress

Ny omgang med «Tribute to ABBA»:

SETERMOEN/SJØVEGAN: Bardu korforening har etter mange gode tilbakemeldinger satt opp to nye omganger med «Tribute to ABBA»-konserter i Målselv og Salangen kommune.
Les mer
REPLIKKEN_5MARS_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om Bardu Korforenings store konsert "Tribute to ABBA" som ble så populært de nå setter opp to nye konserter, Reistadløpet som det enda er mulig å melde seg på, og litt om årets omgang med "Damenes Aften" i Salangen.
Se opptaket av sendingen her
REPLIKKEN_4MARS_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om det enorme engasjementet som allerede ligger til blant innbyggerne i Gratangen angående aksjonen "Krafttak mot Kreft". Vi fikk også høre at MIKI-Senteret har fått statlig støtte, og at det på Ibestad legges opp til sportsfiskeskole for ungdom.
Se opptaket av sendingen her
coop_millfisk (1)

Nytt samarbeid for folkefestivalen:

SJØVEGAN: Coop Nord SA har inngått et samarbeid med Millionfisken og i neste nummer av medlemsbladet til Coop som treffer postkassen i løpet av uke 14 vil det medfølge et spesielt tilbud hvor medlemmer kan få kveldspass til redusert pris.
Les mer
 
REPLIKKEN_1MARS_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om invitasjonen til å isbade med isbaderlaget "Hardhausen" på Ibestad, om den nye stillingen prosjektleder for velferdsteknologi i Salangen. Til slutt fikk vi en rapport om hvordan det står til med Bardu Friidrett som nå kommer tilbake for fullt.
Se opptaket av sendingen her
replikken28februar

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om nytt behandlingstilbud på fysioterapi i ETS-området, Troms fylke gir tilskudd til sikring av verneverdige bygg og stadig flere kinesere besøker Salangen.
Se opptaket av sendingen her
 
sif_turn_karneval_ingress

SIF-turns fargerike tradisjon:

SJØVEGAN: Tirsdag hadde SIF-turn sitt årlige karnevalsturn. Det levde i hallen av akrobatiske barn og unge i fargerike kostymer, og beviser at turnmiljøet i Salangen er sterkt. Etter karnevalet var det klart for årsmøte.
Les mer
NILAS_header kopi

Klar til solfest:

SJØVEGAN: På torsdag skal det feires på SABE at sola endelig er kommet tilbake. Her blir det fra klokken 17:00 servering av solboller, kaffe, te og saft, og Nils-Arne "Nilas" Sjøseth kommer med gitaren å skal spille kjente og kjære viser.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS