Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
abba_ingress

Bardu korforening inviterer til show:

SJØVEGAN: Den 9. februar skal Bardu korforening endelige sette til liv et glittende show de har øvd på i nesten ett år, de skal ta for seg de svenske paljettbekledde pop-heltene fra 70-tallet med en spennende vri.
Les mer
folkebad_ronny

Positivt at tilbudet benyttes:

SJØVEGAN: Det er stor popularitet for folkebadet i Salangen kan Ronny Johnsen stolt fortelle. – Det er voldsom aktivitet av både unge og barnefamilier, forteller han.
Les mer
juletrefest_ingress

Stemningsfull juletrefest:

SJØVEGAN: Fredag 11. januar arrangerte Salangen Røde-Kors sin juletrefest inne på Salangen kulturhus. De har også for julen 2018 mottatt midler fra Gjensidigestiftelsens juleaksjon.
Les mer
nyttarskonsertfralavangenforside

Tiende gang med suksess:

ÅBREKKA: Igjennom ti år har Tor Lyngmo og Fjellkysten Gjestehus klart å skape det som på folkemunne i bygda kalles for "Nyttårskonserten fra Lavangen". I år var det derimot noen musikalske overraskelser til publikum.
Se videoreportasje
Torkel (1)

Går unna med Millionfisken- billetter:

SJØVEGAN: Salget av festivalpass og billetter til årets store folkefest og fiskekonkurranse, Millionfisken har pågått en stund nå og styreleder, Torkel Rørstrand forteller at salget har gått veldig bra så langt.
Les mer
 
43q

Fritidsklubben på Ibestad med ny leder:

ROLLA: Mandag 14. januar blir det oppstart av ungdomsklubben på Ibestad. Enhetsleder for kultur i Ibestad kommune, Ingvild Johansen (innerfelt) forteller at de nå har fått ny leder og at når klubben starter opp skal ungdommene selv få være med å utforme den.
Les mer
ØSIL_Bingo_dag_sæther

ØSIL har redusert bingoantallet:

ØVRE-SALANGEN: Øvre-Salangen idrettslag går snart i gang med sin bingo, og første runde finner sted på grendehuset den 20. januar. Nytt av året er at de har redusert til kun 27 bingoer i år, mot at de hadde 40 ganger i fjor.
Les mer
bokåret_2019 (1)

500 år siden første bokutgivelsen:

SJØVEGAN: Det er nå 500 år siden den første boka ble gitt ut i Norge, og i den forbindelse er det i år Bokår. Det satses stort fra Nasjonalbiblioteket på dette, noe som også kommer til å prege lokale bibliotek.
Les mer
STM_Stavkrike_evenes_ingress

Håndverktøy og utvalgt trevirke:

ELVENES: Sør-Troms Museums tradisjonshåndverksavdeling har nå fått lokaler ved Arena Elvenes for å jobbe med stavkirka som skal settes opp ved middelaldergården Allmenningr på Trondenes i Harstad.
Les mer
 
pjåling_ingress

Sør-Troms Museum:

SJØVEGAN/TRONDENES: Sør Troms Museum arrangerer i juni en workshop i tradisjonelt bygghåndverk ved Trondenes. Målgruppen er i hovedsak unge innenfor håndverksfag som ønsker å utdype seg innen de tradisjonelle stiler og teknikker.
Les mer
trekkspill_ingresssss

Næringsfrokost på Fjellkysten:

ÅBREKKA: I morgen mandag dekkes det på bordet hos Fjellkysten for en ny næringslivsfrokost. Frokosten er åpen for alle og en egnet arena for å uformelt kunne ta opp aktuelle temaer relatert til næringslivet.
Les mer
 
NyttBilettSystem_Forside

Salangen kino i det nye året:

SJØVEGAN: Nå er det lagt ut filmer for hele januar og begynnelsen av februar hos Salangen kommunale kino. - Der er det noe for enhver smak enten du liker spenning, dokumentar eller en soft barnefilm, sier kinosjef Kurt-Jan Kvernmo (bildet).
Les mer
seniordansforside

Mandag skal de voksne svinge seg:

SJØVEGAN: Den 7. januar starter Seniordansen opp igjen etter en velfortjent juleferie. Leder for Seniordansen Hans Nikolaisen ønsker både nye og gamle medlemmer hjertelig velkommen til kulturhuset.
Les mer
 
nyttaarskonsert_fjellkysten_ (1)

Fjellkysten inviterer i tradisjon tro:

SOLØY: Den 12. januar inviterer for tiende gang Fjellkysten til sin tradisjonelle nyttårskonsert sammen med Arctimus som består av landsdelsmusikere fra Kultur i Troms.
Les mer
salangen kulturhus2

Hålogaland teater til Salangen:

SJØVEGAN: Gjennom Roy Jakobsen sin skildring av livet på begynnelsen av 1900-tallet lærer også vi om historien som om vår landsdel og folkene som lever videre der.
Les mer
 
Nytt_semester_Bjarne_Dahlberg (1)

Planleggingen smått igang:

SJØVEGAN: På kulturskolen i Salangen har de akkurat kommet seg etter jul- og nyttårsfeiringen, og rektor Bjarne Dalberg er smått i gang med planene for det kommende semesteret.
Les mer
eliseus_ingress

Herredshuset 62 år:

SJØVEGAN: I år 2019 er det 62 år siden Salangen Herredshus sto ferdig. Leder i historielaget, Eliseus Rønhaug (bildet) tenker tilbake på sitt nære forhold til bygningen. Nå har kommunestyret bestemt at bygget skal selges. Hvem som blir ny eier er enda i det blå?.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS