Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
mental-helse-ingress

Mental Helse ønsker hjertelig velkommen:

SJØVEGAN: Mental Helse Salangen arrangerer førstkommende lørdag til julemesse. Her vil det bli salg av mye flott håndarbeid, kaffe og kaker, og ikke minst en god julemiddag.
Les mer
kjolenkoret_ingress

En allsidig førjulskonsert:

SETERMOEN: Helga 23. til 25. november skal korene Ustemte Fruer og Kjølenkoret ut å holde tre konserter i Bardu, Lavangen og Gratangen. I alt er det 57 korister med i dette samarbeidet i tillegg til musikere og dirigenter.
Les mer
aarbokforsalangen-forside

Fiskeméder og Rolv Wesenunds tante:

SJØVEGAN: Den 34. utgaven av Salangens historiebok er nå klar. Både redaktør Jostein Sagerup og Eliseus Rønhaug fra Salangen Historielag er fornøyd med boka.
Se videoreportasje
0000777_dode_piker_vin_sagn_ingress

Sagnforfatter med ny bok:

KVÆNANGEN/SJØVEGAN: Forfatter Roald Larsen har nå kommet ut med sin niende bok i serien "Levende sagntradisjon fra Nord-Norge." Boka har fått den fengende tittelen Døde piker, Vin og Sagn. Boken inneholder sekstito fortellinger og en av de er fra Lavangen.
Les mer
IngerStrand_Forside

Spennende konsert i Panorama

SJØVEGAN: Fredag 16. november, holder viseklubben Baluba åpen scene i øvingslokalet Panorama på Sjøvegan. Et helt nytt konsept hvor dem ikke vet repertoaret på forhånd, heller ikke hvilke artister som skal spille.
Les mer
 
lhljubileumforside

Trivelig markering på Garsnes:

GARSNES: Onsdag kveld markerte Salangen LHL at det nå er tretti år siden lokalforeningen ble grunnlagt. Foreningen har vært svært aktiv å har sitt eget rom på LHL sykehuset ved Gardermoen og har til sammen solgt 60 000 lodd gjennom årene.
Les mer
00732_pyro (1) copy

En måned å tre uker igjen:

SJØVEGAN: Nå er det bare en liten god stund igjen til nyttårsaften, og i tradisjon tro er det Tone "Svovel-Petra" Steinsund og resten av Maxi Pyroteam som skal stå for selve høydepunktet av feiringen med det spektakulære fyrverkerishowet. Nytt av året er at det flyttes til Strandparken.
Les mer
 
olabillop_big2

Lavangen Liv og Røre bekrefter:

TENNEVOLL: Lavangen Liv og Røre bekreftet for en uke siden på sosiale medier at det blir Nord-Norsk mesterskap i olabil under Lavangsvekka 2019. – Vi håper på rekord ved startstreken, sier arrangementskomiteen.
Les mer
lekeapparater_u4_ingress

Gladnyhet for de spreke:

STRANDPARKEN: Nå er arbeidet påbegynt med å sette opp aktivitetsutstyr nede i Strandparken, tidligere U4-området. Hit kommer det mange spennende apparater fremover.
Les mer
 
fotokalenderen_i_salg_naa_ingress

Årets Salangen-kalender:

SJØVEGAN: Nå er Salangen fotoklubb ute med sin årlige kalender for neste år. Den er som vanlig bilder fotoklubben har tatt gjennom året og representerer hver av de tolv månedene.
Les mer
UL_rettleid_seksa_revy_ingerss

UL Rett Leid inviterer til Seksa revy:

TENNEVOLL: Revylaget UL Rett Leid har denne høsten øvd jevnt og trutt. Gjengen har møttes 2-3 ganger i uka for å sy sammen en knakende god revy med omlag 20 innslag som de skal fremføre førstkommende lørdag.
Les mer
 
revylagetforside

Øvre Salangen revylag:

ÅSHEIM: Lørdag hadde Øvre Salangen revylag sin årlige humoristiske presentasjon på scenen i Øvre Salangen. Revyen i år hadde fått navnet "One night only".
Les mer
sorreisa_mannskor_ingress

Sørreisa Mannskor til Salangen:

SJØVEGAN: Fredag 14. desember kommer Sørreisa Mannskor til Salangen kirke for å holde konsert. Med seg har de både orkester og solist, og et flott repertoar med både norske og svenske sanger.
Les mer
 
salmekveld_i_kriken (1)

Torsdag fylles kirka med sang:

SJØVEGAN: Førstkommende torsdag inviteres det til salmekveld i Salangen kirke. Hit kommer blant andre Inger Strand som har med seg noen av hennes favorittsalmer, i tillegg kan folk også komme med sine sangønsker.
Les mer
000_gyngestolen_forpremiere_ingress

Første episodene av Gyngestolen:

SJØVEGAN/SABE: I går kveld var det før- premiere inne på Salangen bo- og eldresenter av Salangen-Nyheters nye sesong av det populære programmet Gyngestolen. Hele 40 personer var møtt opp for denne visningen.
Les mer
 
0000147_isak_bakli_aglen_22_july

Isak Bakli Aglen (17) spiller Torje i 22 July:

SJØVEGAN/TROMSØ: 10. oktober var det premiere for filmen "22 July". Filmen som tar for seg den alvorlige terrorhandlingen i 2011 er i regi av Paul Greengrass hadde et budsjett på 20 millioner US dollar. Blant skuespillerne finner vi en Tromsø-gutt med aner i Salangen.
Les mer
00486_mokkanikka_ingress

Julamessa på Åsheim byr på mye spennende:

SJØVEGAN: Lørdag 27. oktober åpnes dørene kl 11:00 for julemesse med masse flotte artikler til salgs. Også Afrikanske produkter som vesker, bager og annet kan du få kjøpt på denne messa, så her er det litt for enhver smak.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS