Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kultur

vasshaug_skilekanlegg_skifter_eiere_snart_2019_INGRESS4

Lyst til å drifte et skianlegg?

VASSHAUG: Hovedstyret ved Vasshaug skilek-anlegg har bestådd av tre engasjerte karer med lidenskapen til å drive skianlegget. Nå ser de etter arvetakere som kan ta over stafettpinnen.
revygruppa16gale_soker_medlemmer_INGRESS

– Noen må jo holde oss i ørene

ÅNSTAD: Revygruppa "16 gale og en rett" ser snart etter navnebytte. Nei, de har ikke fått ny og streng eier, men de søker etter flere medlemmer som vil være med å lage humor. – Det er en del arbeid å skrive revy, sier leder, Harald Holte.
sang_for_de_eldre_INGRESS

Barna sang for de eldre

TENNEVOLL: Det er langt i fra stille med Lavangen Frivilligsentral som daglig tilbyr flere aktiviteter til målgruppen sin. På fredagskaféen var det diktlesning og vitser, og nå skal de etablere et nytt møtepunkt ved navn «Møteplassen».
foredrag_motstandsfolket_ibestad_2019_INGRESS

Inviterer til gratis foredrag

HAMNVIK: Ibestad kommune og Ibestad Frivilligsentral samarbeider om å arrangere et unikt foredrag om den Nord-Norske motstandskampen etter kapitulasjonen 10. juni 1940. Museumsleder, Ulf Erik Torgersen skal gå igjennom historien.
internasjonal_uke_sjovegan_VGS_2019_INGRESS4

Eksotisk mat fra verden

SJØVEGAN: Sjøvegan videregående skole er midt inni en internasjonal uke. Hver dag har de jobbet med tverrfaglige prosjekt, og det hele toppet seg i går med rykende varm mat og desserter fra landene Syria, Tyrkia og Afghanistan.
screenshot_seksarevyen2019_INGRESS3

SEKSA-revyen blir større

TENNEVOLL: Det er full fart i humorfronten med revylaget UL Rett Leid som nok en sesong skal sprenge lungekapasiteten på publikum i ungdomshuset på Tennevoll. Billetter er klar til bestilling, og i år har de noe helt nytt på menyen.
bilen_kommer_til_verdighet_igjen_INGRESS2

– Vi hadde flaks i Trønderlag

SJØVEGAN: For cirka en uke siden skrev nettavisen om en unik lastebil fra Sjøvegan som dukket opp på Sunnmøre. Thor Eriksen hans gode venn, Asgeir Walle var personene som hentet den til Sjøvegan på 70-tallet. – Det er artig at bilen kommer til verdighet igjen, sier Eriksen.
mottaketklaerforside-720

Vinterklær til overs?

SJØVEGAN: Det går stadig mot kaldere dager, og da er det viktig å kle seg etter forholdene. På Sjøvegan statlige asylmottak er det et stort behov for vinterklær. Har du planer om å rydde i klesskapet tar de gjerne i mot brukbare ytterklær.
hostbassar2019_INGRESS2

Litt sen vårbasar?

INDREGÅRD: Årlig arrangerer UL Samhold basar på Indregård Grendehus. I år ser det ut til å bli to vårbasarer. En tidligere i vår, og en nå denne helga, søndag 13. oktober.
scanner_bilder_2019_INGRESS

Scanner over 1000 bilder

SJØVEGAN: Kristine Fjellvang tilbringer tre dager i uken i lokalene til Sør-Troms Museum der hun digitaliserer historiske bilder fra Salangen. – Det er nok litt over 1000 bilder som skal scannes inn, sier hun.
Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen
Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS