Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
ramadanforside

Den muslimske fastemåneden:

SJØVEGAN: 1,5 milliarder muslimer faster denne måneden. Her får du en kort forklaring om hvorfor.
Les mer
tavleroppdatertforside

Krigshistorisk landskap:

FOSSBAKKEN: Informasjonstavlene som utgjør en del av Krigshistorisk landskap som står ved Lapphaugen Turiststasjon blir renovert i løpet av sommeren.
Les mer
Mobelfabrikken_Forside

Landets ledende møbelfabrikk:

SALANGSVERKET: Det er få som husker eller ikke er klar over at en tid tilbake lå et av landets ledende bedrifter innen interiør på Salangsverket. Hadde du norskproduserte møbler med varmebøyd bøk er det store sannsyneligheter for at den ble levert av Interiør AS som holdt til i Salangen.
Les mer
haakonbendiktsensplassforside

Børster støv av sak fra 1994:

SJØVEGAN: Arbeiderparti- veteran Per Hauglid (bildet) puster nå liv i den 25 års gamle saken om et eget navn på torget på Sjøvegan. Forslaget var å omdøpe torget til Håkon Bendiktsens plass.
Les mer
isabell_soerensen_turn_vaaroppvisning_ingress

Se hva gymnastene har øvd på:

SJØVEGAN: 4. juni blir det våroppvisning for gymnastene i Salangen IF Turn. Her skal samtlige partier vise frem hva de har øvd på den siste treningssesongen. Gratis inngang og kafé fra klokken 17:00.
Les mer
 
attringenforside

Kystlag i Salangen under oppseiling:

SETERMOEN: Øyvind Berg fra den eneste kystløse kommunen i Troms, Bardu, tar sikte på å stifte et kystlag i Salangen og omeng gjennom Forbundet Kysten. Han har en glødende interesse for båtlivet på sjøen og søker nå likesinnede.
Les mer
trollstienforside

Klart for nye aktiviteter:

SJØVEGAN: Den mye omtalte "Trollstien" på Sandbergan her i Salangen tines mer og mer frem der den ligger i skogen. Nå er den klar for nye opplevelsesturer for både små og store.
Les mer
pensjonisterpaabesokforside

Fra Narvik til Salangen:

SJØVEGAN: Mandag formiddag kom det en busslast med pensjonister fra Narvik til Salangen, som ville bli bedre kjent med kommunen.
Les mer
RonaldKvernmo_Forside

Vil prøve å invitere Durek Verret:

SOLØY: Prinsesse Märtha Louise sin nye kjæreste har skapt mange reaksjoner blant det norske folket, både positive og negative. Durek Verret er sjaman, akkurat som en lokal sjaman i Lavangen, som mener vi kanskje kan lære av han.
Les mer
pakkhusetforside

Hektisk fugleaktivitet i sentrum:

SJØVEGAN: Det er ingen tvil om at måsen har mye og foreta seg om dagene. Senest lørdag kveld var taket på pakkhuset på Lundkaia fyllt opp av måser.
Les mer
SALANGEN-NYHETER.COM

Gratulerer med dagen, Norge!:

SJØVEGAN: Den storslåtte feiringen i Salangen av nasjonaldagen vår var full av glede, godteri, is og sang. Salangsværingene trakk ut for å ta en del av folkefesten i går.
Les mer og se video
 
kulturmidlerforside

Endrede retningslinjer for kulturmidler:

HAMNVIK: I forrige uke ble det lagt ut melding om at det må kan søkes om kulturmidler i Ibestad kommune. I år har det kommet noen nye retningslinjer som er viktig å få med seg.
Les mer
flaggenetiltoppsforside

Klare for nasjonaldagsfeiring:

SJØVEGAN: Flaggene i gatene på Sjøvegan er endelig kommet på plass, både til nasjonaldagsfeiring men også til sommerens begivenheter.
Les mer
 
SALANGEN-NYHETER.COM

– Noen må jo ta det:

TENNEVOLL: Gatene på Tennevoll har blitt mer og mer ren. Alexsander Nicolai Nilsen tok en søppelsekk og sykkelen fatt og har brukt de siste ukene på å kaste søppel dit det skal. I går fikk han skryt av ordføreren i Lavangen.
Les mer
Oppusset_Lokomotiv_Forside

Omfattende restaurering:

SJØVEGAN: Etter flere tusen arbeidstimer har det gamle lokomotivet som var brukt på Salangsverket blitt restaurert og har kommet tilbake på sin respektive plass i Ny-Ålesund.
Les mer
 
besoksvennibestadforside

Inviterer til besøksdugnad:

HAMNVIK: Ibestad Røde Kors starter besøkstjeneste på Ibestad. Nå vil de ha frivillige i alle aldre til å være med på å glede andre og seg selv.
Les mer
busstur_til_finnmark_ingress

LHL, SAFA og Pensjonistforeningen:

SJØVEGAN: LHL Salangen i samarbeid med Salangen Pensjonistforening og SAFA inviterer til busstur til Finnmark i august. Påmeldingsfristen er 25. juni og det er plass til 49 personer.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS