Det er ikke så ofte at en sel kommer så tett inn på folk og blir liggende slik denne krabaten gjorde på sist søndag. Hilde Aas har campingvogn i Elvelund, og da hun så denne lille karen ligge på en stein ute i elva benyttet hun sjansen å hentet fotoapparatet. Det var i ti-tiden på søndag at hun oppdaget selen som var kommet opp i elva og nå lå på en stein og koset seg. - Selen ble liggende der lenge. Når floa kom opp og dekket steinen der den lå på, flyttet den seg bare til en annen stein, sier Hilde Aas.


Gjorde seg til
Selen virket ikke skremt i det hele tatt, og lå nesten å gjorde seg til for fotografen. Og hun på sin side fortsette å knipse og en liten videosnutt ble det også. - Han lå der lenge. Vi så han først i ti-tiden og den siste gangen vi så han var i halv ett tiden for da var floa kommet så høyt at selen ikke hadde flere steiner å ligge på uti elva, sier Hilde Aas.


Samme sel
Det er før blitt observert sel oppe i Elvelund, og noen tror at det kan være den samme selen som kommer igjen. Det er litt usikkert å si ut i fra bildene da ikke alle er av like bra kvalitet og noen er tatt på lang avstand, men muligheten for at det er den samme selen som kommer igjen og igjen er tilstede. Søt er den i allefall..