Hvert år arrangerer SAFA frivillighetsfest for å sette pris på alle frivillige som har hjulpet SAFA gjennom året, i hvilken som helst form. I går var det tiende gang festen ble holdt, og den ble en suksess nok en gang. Hvert år blir også frivilligprisen delt ut til den/de personene som har bidratt mest frivillig til SAFA.


Gode bidrag
I år ble prisen tildelt til en mann i sin beste alder. Nemlig kokken Kai Larsen, som i flere år vært en aktiv frivillig medhjelper på SAFA. Han har lagt ned utrolig mange timer i året, som har gått for tilfredstille selv den mest kresne gane. Han har forberedt og laget mat til SAFAs arrangementer og til lag og foreninger som har hatt møter og festlige sammenkomster. Derfor fikk han i går kveld frivilligprisen for 2010 på senteret.


På bildet:
Over 60 frivillige mennesker hadde kommet på festen på SAFA torsdag kveld. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Frivillig jobb
Det kom rundt 60 personer til festen i går. Det var også noen frivillige som jobbet på kjøkkenet og andre som hjalp til med festen.  Men selve prisvinneren, Kai Larsen sto for kokkeleringen av gryteretten som ble servert. - Det er veldig fint. Folk er bestandig glad, fortalte May Eriksen før festen begynte. - Vi gjør dette for å gjøre folk glad, spesielt nå i førjulsstresset, avslutter hun.