Seksa er den tradisjonelle høst-festen til UL Rett Leid på Tennevoll i Lavangen. Det er også lange tradisjoner for underholdning fra scenen på denne festen. I år er det lagt opp til 18 ulike sceneopptredener som er sammensatt til en revy som har fått det klingende navnet KN*LL - Kultur Når Ungdomslag i Lavangen.


Parodi

Revyen er en parodi på sommerens store happening i Lavangen, nemlig åpningen av Lauvhallen. - Forestillingen til den happeningen het KNALL - Kultur Når Alle Lag i Lavangen så dette blir en god parodi på dette, sier Ole Johnny Røstvoll, en av revygjengen i UL Rett leid. Her blir det nummer fra åpningen av Lauvhallen, årets kongebesøk, og det nye flotte grisefjøset. - Revygjengen takker også vår nye ordfører Erling Bratsberg som til tross for kort tid i ordførerstolen, allerede har servert oss gode poenger og slikt takker vi ikke nei til, sier Ole Johnny Røstvold.


Instruktørhjelp
Frem mot årets revy har har gjengen fått god instruktørhjelp fra Fritjof Nordnes, kjent fra både fjernsyn og revyer de siste tretti årene. Han har vært med på å bidra til å raffinere nummerne i samarbeide med den etterhvert rutinerte revygjengen på Tennevoll.


Noen billetter igjen

Det er ennå noen få billetter igjen til årets helaften og disse fåes kjøpt på Spar på Tennevoll og på Frivillighetssentralen på Tennevoll. - Så alle dere som ikke vil gå glipp av en morsom kveld må kjøpe billetter nå og møte opp på lørdag, sier Røstvold.