På bildet: Honningsvågrevyen skaper ellevill latter i salen når de går
på scenen. 

Gjengen fra Honningsvåg har blitt rikskjendiser med sine komiske revyshow over hele landet. Alle flirer av humoren til de tre revygutta på scenen. Til og med søringene. Nå kommer revygutta til Salangen for å spille sitt nye show "Perler fra svin". Showet hadde premiere i Bodø 6.oktober, og nå har turneen starter for fullt. - Vi er veldig fornøyd med det nye showet, og det har bare kommet veldig gode tilbakemeldinger fra publikum og presse, forteller Frank Arne Olsen i revyen. Han understreker at de tre herrene i revyen har jobbet hardt for å oppnå et godt resultat denne gangen.


Mer musikalsk
Olsen kan fortelle ovenfor nettavisen at Honningsvågrevyen er blitt mer musikalsk denne gangen, enn tidligere. - Vi har jo skammet oss over at vi ikke har brukt bandet vi har med oss mer på showene. Men nå skal de få kjørt seg, siden vi har lagt opp til at de skal bli mer med i showet denne gangen, forteller Olsen. Revyen har laget nå satser på nye "figurer". - Vi har gjort om samen til en halvsame, så han blir ikke så mye med i showet denne gang som tidligere, og dette etter at folk har ønsket det, forteller Olsen som stolt kan fortelle at nye figurer er kommet erstattelig på plass.


Suksess etter suksess
Sist gang revyen besøkte Salangen var det etter godt samarbeid med koret Marcanto her i Salangen. - Vi likte oss utrolig godt i Salangen, og publikum der var unike å spille for, understreker Frank Arne Olsen. Også denne gang er det sangkoret som har invitert dem til bygda. Forestillingen starter kl. 19.30 ikveld, men det blir kafe i lysthuset fra kl. 18.00. 
Foto: Jon Henrik Larsen