I 2013 var sist den glade gjengen i "16 Gale og en Rett" opptrådte på scenen i Åndervåg. - Vi har hørt fra folket at de har savnet oss, noe som er veldig hyggelig og motiverende, sier medlem av "16 Rette og en Rett", Geir-Arne Ekman. Forestillingen "Ikkje heilt dau enda!", byr på både klassiske publikumsfavoritter og lokalt tidsaktuelle sketsjer. Selv om revylaget har hatt en pause, understreker Ekman at de er klare til å igjen angripe lattermuskelene til Ibestadværingene. - I tillegg har vi gjort litt rekrutering for å rekke bedre ut til de yngre i publikum, og har nå fått med oss i revylaget fem flotte ungdommer i alderen 13 til 16 år som viser stort potensiale, skryter Ekman.

revy_innbilde.jpg
Motivasjonen er på topp når revygruppa "16 Gale og en Rett" øver gjennom sketsjene til forestillingen "Ikkje heilt dau enda!", som de skal fremføre andre juledag fremfor Ibestadværingene. FOTO: PRIVAT


Med skråblikk på det som har skjedd
Det er tydelig at revygruppa er savnet blant folket, med skarpe kommentarer og spillopper lover de et show som skal bringe latteren frem hos alle og en hver. - Det blir et etterlengtet show, med skråblikk på både politikken og lokale hendelser, og mye som publikummet  kan komme til å kjenne seg igjen i, sier Ekman til nettavisa. Det er ingen tvil om at gjengen er populær blandt alle aldersgrupper. Arrangementet som foregår 26.desember har fått aldersgrense 15 år, dette på grunn av at de i samarbeid med ungdomslaget Yggdrasil er kombinert revy og fest, med åpen kafé før og etter revyforestillingen. - Vi vet av erfaring at familier med yngre barn ønsker å få med seg vår revy, og setter derfor opp en ekstraforestilling etter nyttår, avslutter Geir-Arne Ekman som er del av revylaget "16 Gale og en Rett".