Utdelingen av prisen "Årets Salangen- stjerne 2011" er et samarbeid mellom nettavisen Salangen-Nyheter og Anitas Blomster på Sjøvegan. I år kom det inn hele 18 forslag til prisvinnere fra dere lesere, og alle hadde egentlig fortjent hver sin blomst for den innsatsen de gjør for Salangen. Sjefsredaktør og eier av Salangen-Nyheter hadde derfor ingen lett oppgave med å plukke ut en vinner, men han fant til slutt en verdig vinner.


Årets stjerne
Prisvinner i år av denne folkeprisen, er Karin Hauglid Zakariassen. Karin er ikke den personen som er mest høylydt her i Salangen, men hun har gjort seg vel bemerket i sin hjertesak som er demensforeningen. Her har hun gjort en fantastisk jobb og det er denne jobben som gjorde at hun ble nominert til prisen. I tillegg er hun aktiv i eldrerådet, Astafjord Vekst, SAFA, Sør-Troms museum, pensjonistforeningen og så er hun vara i menighetsrådet. Og aktiv i Røde Kors. Med andre ord er dette en flittig dame med mange jern i ilden.


Julestjerna
Det var en svært glad Karin Hauglid Zakariassen som kunne motta prisen av redaktøren tirsdag.  - Dette var forbausende. Tenk at jeg skulle få denne prisen, det er jo så mange som gjør en kjempegod jobb. Men jeg er utrolig glad for å få den, sier Karin til nettavisens journalist. Hun forteller ivrig om alle sine gjøremål, men det er demensforeningen som er hennes hjertebarn. Hun sier selv at hun kanskje bør begynne å trappe litt ned. - Jeg har både barn, barnebarn og nå også oldebarn og det hender at man ikke får tid til å besøke dem så mye som man ønsker. Men, det er så vanskelig å si nei, sier Karin. Så denne dama kommer nok ikke til å gi seg med det første. Vi gratulerer enda en gang med en velfortjent julestjerne og ønsker henne lykke til videre !