På bildet: Jardar Johansen trakk rundt 75 betalende publikummere tirsdag kveld.


Gårdagens konsert i kirka var en utrolig opplevelse for de rundt 75 betalende. Konserten startet med at Jardar Johansen kom inn i konsertlokalet, og ønsket velkommen til publikummet. Johansen fremførte både kjente og ukjente julesanger for publikummet. Men mange synes vel "O helga natt" og "Deilig er jorden" skapte en ekstra magisk stemning i kirkerommet i Salangen.På bildet: Jardar Johansen hadde også datteren Sunniva med på konserten i Salangen.


Glede og trygghet
Jardar Johansen hadde etter bare noen få minutter ut i konserten skapt den tryggheten og gleden hos sitt publikum. I år hadde Jardar fått med seg datteren sin, Sunniva Johansen som driver med sang til daglig. Den unge sangstrupen fra Tromsø fremførte blant annet sangen "Himmel på jord" til publikums store glede.


Enkelt og stemningsfylt

Konserten tirsdag kveld ble både stemningsfullt og koselig. Jardar hadde i år også med seg et band, som gjorde at konserten ble veldig "løftet" opp enn konserten i fjor.  Flere av de personene som nettavisen pratet med etter konserten var svært fornøyd med konserten. Noen hadde til og med tatt til tårer for enkelte fine sanger som unge Johansen hadde sunget. Jardar var selv fornøyd med konserten og av publikummet i kirka her i Salangen.
 


På Jardar Johansens julekonsert i Salangen kirke:


Jon Henrik Larsen
    (tekst og foto)