Julekonserten i Lavangen kirke på tirsdag ble en meget stemningsfull og koselig konsert. Både Kjølenkoret og alle gjesteartistene var meget dyktige og gjorde kvelden til en veldig spesiell opplevelse. Mange hadde tatt turen innom kirken denne kvelden, og de såg alle ut til å storkose seg. Til og med de minste holdt tålmodig ut gjennom hele konserten.

Mor og datter trives med å synge sammen. FOTO: INGER LISE OG SUNNIVA


Mor og datter

For Mona Digre og datteren Maja ble det en ekstra spesiell kveld. – Det er alltid koselig å få synge med Kjølenkoret, og ekstra trivelig ble det at jeg hadde ho Maja med meg. Det var litt spesielt, sier Mona Digre og var fornøyd med kvelden. For Maja var det stor stas å få synge med koret og ikke minst med mamma. Litt spent var hun forhånd, men når hun først kom igang å synge virket den 9 år gamle jenta veldig trygg og rolig.


Gratangen kirke

I morgen fredag 14.desember vil det være en ny sjanse til å få med seg julekonserten om du gikk glipp av den forrige. Denne gangen vil den finne sted i Gratangen kirke, og den starter kl 19.00. Og denne gangen regner Mona med at det vil bli enda bedre. - Da vil vi jo ha vært igjennom det en gang tidligere, og da vil vi bli mer avslappet, sier hun og gleder seg spesielt til å få høre Maja synge en gang til.