Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
smånisserbig
Nissene fra Elvetun syntes det ve kjempekoselig å spre litt juleglede. FOTO: KARIN HASUND

Gavmilde unger fra Elvetun skole:

Julenisser til mottaket

SJØVEGAN: Ungene på mottaket på Sjøvegan har et stort ønske om å få feire jul slik de andre ungene på skolen gjør, og da er julegaver meget sentralt. Onsdag kveld kom en gjeng smånisser til mottaket for å oppfylle dette juleønsket.


Det er blitt en årlig tradisjon at ungene fra Elvetun skole i Dyrøy kommer med gaver til mottaket, og det er en tradisjon som blir satt meget stor pris på. Ungene ved mottaket fryder seg ved tanken på at også de skal få feire jul. Og en hel gjeng med både rødnisser og blånisser skaper fort litt julestemning. Smånissene som kom på besøk kom fra 5.klasse, og de syntes det var kjempegøy. Hele 101 julegaver hadde denne gavmilde gjengen klart å samle inn, og de er etterhvert blitt eksperter på å pakke inn. Med bare 10 elever i klassen blir det litt arbeid på hver enkelt.


Ungene ved mottaket setter stor pris på alt de får. FOTO: KARIN HASUND

Fant fort tonen
Alle ungene fikk meget god kontakt og stortrivdes sammen. Ungene ved mottaket som var til stede denne kvelden var fra 2 til 12 år. En del av de hadde truffet gjengen fra Dyrøy før og de fant tonene veldig fort. Ungene fikk synge julesanger og leke litt sammen, og de fant fort ut at de hadde felles interesser. Derfor ble det også avlagt litt tid til fotballtriksing på utsiden. Alle parter var meget fornøyd med kvelden, både de som gav og de som fikk. Ungene ved mottaket setter så stor pris på det de får og er så takknemlige, og da er det en fryd å gi noe til de. - Til sist vil vi sende en stor takk til alle andre som også har levert gaver til mottaket. Vi setter stor pris på all gavmildheten vi opplever, sier Irene Solvang ved mottaket. Nå skal de ansatte pakke inn alt som er kommet inn slik at de kan glede alle ungene på julaften.

 
Alle unger gleder seg til jul. FOTO: KARIN HASUND

Til nyhetsarkivet
Tips en venn
Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen
Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS