På bildet: Damene i Salangen Husflidslag er i full gang med forberedelsene til årets julemesse.


I år fortsetter Salangen Husflidslag med suksessen fra i fjor med en dags julemesse på Salangen kulturhus. Også i år har de fått med seg lokale produsenter fra Salangen og nabokommunene omkring. - Vi har forberedet oss lenge på denne messen. Det er husflidslaget i Salangen sin store inntektskilde hvert år, sier Martha Johansen som er leder for sy- og strikke damene i husflidslaget.


Fin julegave-messe
Julemesser omkring i vår region er det blitt mange av de siste årene. Men ingen har satset på det og møtes flere utstillere fra hele regionen på en messe, slik som det blir gjort i Salangen. - Vi fikk så mye god tilbakemelding i fjor fra utstillere som var fornøyd. En av dem ble utsolgt for varer fort på messen, så han måtte få tak i mer, ler Martha Johansen. Årets messe blir avholdt lørdag 29. november.


Ønsker utstillere velkommen

Husflidslaget håper at mange utstillere blir med i år også. - Vi ønsker gamle og nye produsenter og utstillere velkommen til messen. De som ønsker det kan melde seg på Marta Johansen eller til meg, sier Kari Rognsaa.
Foto: Jon Henrik Larsen