Korene har øvd siden tidlig i høst. Det blir varierte sanger, som korene har hentet frem fra andre opptredner og anledninger. - Jeg er spent på hvordan det blir til slutt. Alle korene har øvd på hvert sitt, så det blir spennende å se om vi klarer å sy sammen alt til et helhetlig konsept, forteller leder i kjølenkoret Arve Johansen til nettavisen.


Overraskelser
Det koster 200 kr for voksne og 100 kr for barn for å komme inn på konserten. Familiepakker er det også. Det blir noen overraskelser under konserten i kirka, men hvilke overraskelser det er, forblir hemmelig for nettavisen også. - Hvis du vil vite hva det er så er det bare å møte opp, sier Arve Johansen lurt.


Ikke bare julekonsert
Det er ikke bare en julekonsert som skal være i kirka. Det er nemlig også en jubileumskonsert for Kjølenkoret som i år er hele 40 år, siden den første korgruppa ble startet opp. Arve Johansen håper at så mange som mulig stiller opp til denne musikalske opplevelsen. - Jo fler, desto mer artigere. Hadde vært veldig gøy hvis kirka hadde vært full, sier han og ler.


Skal til Narvik

Den 24.november reiser kjølenkoret til Narvik. Der skal de også konsert. Der skal de opptre sammen med Narvik jernbanekor og andre musikere. Folk er selvfølgelig velkommen dit også.


Luciakonsert
Barnekoret skal ha en egen luciakonsert her i Salangen. Den er tirsdag den 13.desember. Da en ut av nettavisens journalister var oppe på øvingen deres onsdag ettermiddag, var det mange spente fjes. Det vistes godt på ungene at de gledet seg. Flinke var de også. Da nettavisen var der oppe for å ta bilde av barnekoret, var det bare 10 av 16 unger som var der.  -  Alle er hjertelig velkommen til å delta på jule og jubileumskonserten som skal være i Salangen kirke den 25.november klokken 19.00, avslutter Arve Johansen.