Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Julegave fra politiet

Betjenter fra Salangen lensmanns-kontor var lillejulaften formiddag og hadde en kontroll ved videregående på Sjøvegan. I tilegg fikk billistene årets julegave fra politiet.På bildet: Politiførstebetjent ved Salangen lensmannskontor, Hans Roar Rasmussen deler ut informasjon og en liten julegave til billistene han stopper.


I formiddagstrafikken på lillejulaften ble billistene stoppet en etter en ved videregående skole på Sjøvegan. Politibetjentene fra Salangen lensmannskontor var ikke ute etter å ta syndebukker før jul, men heller prøve og skape en god holdning og samtidig gi en liten julegave. - Det vi gjør idag er å informere billistene om kampanjen "Av og til" som går på dette med rusfri trafikk, forteller politiførstebetjent Hans Roar Rasmussen ved Salangen lensmannskontor. 


Flere biler stoppet

Mens nettavisen var tilstede under kontrollen ble flere biler stoppet, og billistene ble svært glad når politiet delte ut dropps til billistene, og sa god julefeiring. - Vi håper at folk tenker seg to ganger om når de har nytet alkohol, og er enig med oss i at alkohol og trafikk ikke går sammen. Hvis man venter tolv timer etter at man har drukket så burde man være trygg i forhold til promillegrensen, sier Rasmussen. Så oppfordrer folk til fornuft i juletiden med alkohol.På bildet: Politiet var godt synelig ved Indre Troms videregående skole på Sjøvegan lillejulaften.


Alle foto: Jon Henrik Larsen

Til nyhetsarkivet
Tips en venn