Julaften blir det to julegudstjenester i Salangen kirke. Den første starter allerede klokken 14.30 og den andre starter klokken 16.00. Gudstjenesten holdes av sogneprest Kim Astrup, og organist er Fredrik Lantz under den første gudstjenesten. På den andre gudstjenesten er det Nils Johan Olsen som er organist. På den første gudstjenesten som går klokken 14.30 så skal også barnekoret synge.


Første dag jul
Første juledag avholdes det høytidsgudstjeneste i Salangen kirke fra klokken 11.00. Forretter er sogneprest Kim Astrup og organist er Fredrik Lantz.  2.juledag blir det høytidsgudstjeneste i Elvenes kapell klokken 11.00. Denne dagen holdes det også dåp i kapellet. Forretter her er sogneprest Kim Astrup og organist er Fredrik Lantz.


Årets første dag.
På den første dagen i det nye året, søndag den 1.januar 2012 blir det nyttårsgudstjeneste i Salangen kirke. Forretter er sogneprest Kim Astrup og organist er Fredrik Lantz. Nyttårsgudstjenesten denne første dagen av 2012 starter klokken 18.00. - Vi ønsker alle sammen velkommen til kirka i jul- og romjula, sier sogneprest Kim Astrup.