Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
salangenstjernebig
Sjefsredaktør Jon Henrik Larsen gratulerte den verdige vinneren. FOTO: KARIN HASUND

Årets Salangen-stjerne 2012:

Janne fikk årets stjerne

SJØVEGAN: Nå har redaktøren av Salangen-Nyheter kåret prisvinneren av "Årets Salangen-stjerne", og den går til en dame som stiller opp for andre, og gir av seg selv hele tiden. Janne Åsbakk har virkelig fortjent denne prisen, men selv ønsker hun å dele den med mange andre.


 

Det kom inn totalt 20 forslag til Salangen-Nyheter på hvem som skulle få "Årets Salangen-stjerne", og ett navn gikk igjen flere ganger. Janne Åsbakk blir beskrevet som en helt unik dame som hele tiden stiller opp for familie og venner. Hun er også med på å gjøre det lille ekstra i forbindelser med sammenkomster i kirka i Salangen. Janne blir beskrevet som limet som får hverdagen til å henge sammen for enkelte, og det hun gjør for andre betyr en hel masse. Sjefsredaktør Jon Henrik Larsen ønsker å gi henne noe tilbake for alt hun gjør, og fortelle henne at alt hun gjør for andre blir lagt merke til og satt meget stor pris på.


Takknemlig vinner
Janne Åsbakk ble meget overrasket da hun fikk vite hun var årets vinner av denne prisen. - Dette var en kjempeoverraskelse, så tusen hjertelig takk, sier hun lykkelig. Hun føler selv at hun ikke gjør så veldig mye, og skulle så gjerne ønske hun kunne gjøre mye mer. Når man gjør noe for andre, får man så mye tilbake. - Livets skjørhet og tilfeldige gang er viktig å huske når vi lever dagene våre. Det er jo en bærebjelke i livet å være der for hverandre på hver sin måte, stor eller liten. Og det har jeg selv kjent på mang en gang, og er evig takknemlig for det, sier Janne. 


Har opplevd mye

Hun har vært igjennom mye selv, men har likevel mye å gi til andre. - Det er så mange flotte mennesker der ute som jeg har lyst å takke og gi en klem til. Og som jeg kunne tenke meg å dele prisen med. Mennesker som har gjort min sorg og mine tap lettere, slik at jeg på en måte kan leve med det. Jeg føler jo, og har følt, at om en er seg selv og gir av seg selv får en uendelig mye tilbake, forteller denne flotte damen beskjedent, Janne vil gjerne få ønske alle ei riktig god jul og et godt nytt år samtidig.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn
Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen
Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS