Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
innbruddbig
Tyvene har brutt opp døren for å komme seg inn. FOTO: KARIN HASUND

Store verdier tapt:

Innbrudd i lager

SJØVEGAN: Det har vært innbrudd i et lager like ved Salangen kirke en gang mellom søndag kveld og mandag kveld. Tyvene har fått med seg store verdier med lett omsettelige varer i tillegg til at de har gjort store ødeleggelser.


Mandag kveld, da Glenn Hegge ankom lageret sitt, ble han møtt av et kaos. Inngangsdøren var brutt opp og hengelåsen var revet av - glasset var knust og inne var det gjort mye hærverk. Tyvene som har vært på ferde har blant annet fått med seg en snøscootermotor, mye verktøy og en stor jekk. Det er ganske store verdier de har fått med seg, og i tillegg kommer kostnadene på  å fikse ødeleggelsene.  – Det er surt at folk har så lite respekt for andre, og bryter seg inn her. Det er latterlig, sier Hegge.


Tar imot tips

Bygget hadde dessverre verken alarm eller overvåkningskamera, men det er nå bestilt og vil komme på plass snarest. – Dette vil jeg ikke oppleve igjen, sier Hegge. Saken er anmeldt og politiet jobber med den. Men om Hegge noen gang får se tingene sine igjen er usikkert. – Om noen har sett noe mistenkelig i området i dette tidsrommet må de gjerne ta kontakt enten med politiet eller til meg direkte, oppmoder Hegge og oppgir at nummeret hans er
98 66 39 21. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn
Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen
Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS