Turn-laget som må jobbe for hver en krone de får inn, kan si seg fornøyd med desember- måneden i år. Deres nye ide med kalenderlotteri med ulike premier fra næringslivet, har slått godt ut rent økonomisk og interessemessig. - Vi har fått inn 95400,- kroner på vårt lille kalenderlotteri nå før jul. Det er vi meget godt fornøyd med, sier Renate Chruickshank i turnforeningen til nettavisen.


Bestemt på årsmøtet
Det var på årsmøtet tidligere i år at det ble bestemt at noe måtte gjøres i forhold til inntekter utover året. Renate Chruickshank fikk ansvaret for å være kreativ for å skaffe penger. - På årsmøte fikk eg spørsmål om å sitte i styret i SIF Turn, men jeg takket nei. Men jeg sa i stedet at jeg kunne hjelpe til å bidra med å skaffe penger til turnlaget slik at vi kunne få kjøpt nytt utstyr da det gamle begynner å bli slitt å ikke godkjent for konkurranser/stevner. I dag når vi skal ha store stevner, så må vi ut og låne utstyr. Så det var da jeg fant ide om lotteriet vårt å fikk med meg 3 andre foreldre om å ordne dette, sier Chruickshank.


SNN- penger
Nå på slutten av året fikk turnlaget enda en gladnyhet. Sparebank1 Nord Norges Gavefond har tildelt Salangen IF Turn, 40.000 kroner til å kunne investere i nytt utstyr. - Ja det er utrolig artig at vi fiår penger der også. Nå skal styret sette seg ned og vurdere hva man skal kjøpe inn av utstyr for fremtiden, avslutter Renate Chruickshank.