På bildet: Tone Jorunn Tveito skapte nyskjerrighet hos de oppmøtte
ungdommene for jakt og fiske.


En annerledes opplevelse ventet de som møtte opp til mediashowet i regi av Norges Jeger og Fiskerforbund i går fredag. Tone Jorunn Tveito underholdt med film, bilder og musikk og gav de fremmøtte en kveld de sent vil glemme. Det ble helt klart en forestilling utenom det vanlige da Tone Jorunn Tveito tok oss med på jakt- og fisketurer rundt om i Norge. Vi ble satt i den rette stemningen med fengende musikk og bilder, røyk og lys. Med en svært god innlevelse, intensitet og ikke minst intimitet fortalte hun mange historier fra sine turer og hadde jegernes oppmerksomhet fra start til slutt. Hun vekket nok mangt et jaktinstinkt i salen.
- Naturen er der, den er sanselig – det er der sansene våkner. Vær i det, få kontakt med det ville, oppfordrer Tone Jorunn. Hun skapte engasjement hos ungdommen som satt i salen med at de svarte henne på spørsmål som hun stilte dem.


På bildet: Kurt Jan Kvernmo og Bjørn Nordmo fra Salangen Jeger og
Fiskerforening kunne ønske Salangen-ungdommen velkommen med
på fjellturen til våren.


De to representantene fra Salangen jeger og fiskerforening, Kurt Jan Kvernmo og Bjørn Normo kunne etter multimediashowet til Tone Jorunn invitere ungdommen i Salangen med på en fjelltur i februar samt flere aktiviteter ute i skog og mark.
Alle foto: Jon Henrik Larsen