Identifikasjonsskiltet ble frastjålet fra kjøretøyet natt til fredag.  På skiltet står det "Dutta 2" som skal identifisere den andre salgsvognen som Kjærsti Kristiansen har i sin virksomhet. - Dette er jo krise for oss når vi skal kjøre hjem, i tillegg koster et slikt skilt mye. Så den eller de som gjorde dette vær så snill å levere dette tilbake, eventuelt legg det under bilen etter stengetid, sier en frustrert Kjærsti "Dutta" Kristiansen til nettavisen. 

fikkstjeltskiltbig.jpg
Bilskiltet til "Dutta" er blitt borte. Nå håper Kjærsti Kristiansen at noen leverer skiltet tilbake. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Ber om hjelp
Kristiansen håper at folk som er på Millionfisken- arrangementet i helga kan sjekke litt rundt og se etter skiltet, slik at de får dette tilbake. - Jeg håper folk kan sjekke litt rundt for oss slik at vi får det tilbake. Dukker det ikke opp blir dette politianmeldt, sier Kjærsti "Dutta" Kristiansen til nettavisen.

OPPDATERING
Skiltet har nå blitt levert tilbake til eier. Helle Kristiansen ved Duttas Smultringa skriver på deres facebooksider at en ung mann leverte skiltet senere i ettermiddag. De takker vennlig for hjelpa for å løse mysteriet.