Hvert år som Millionfisken arrangeres i Salangen kommune er det blitt skapt en årlig forventning blant innbyggerne i Sjøvegan at det også følger med en festlig sentrumsområde. Idyll-bildet av stappfulle gater, mye energi og god glede både på land og til sjøs. Noen endringer for det tradisjonelle løpet for årets Millionfisken har allerede blitt annonsert, da blant annet flyttingen og oppgraderingen av festivalteltet som før sto på Lundbrygga. Nå melder styrelederen i Millionfisken, Torkel Rørstrand om at tivoliet er på plass, og skal være plassert i Strandparken i sentrum av Sjøvegan.

millionfisken_tivoli_flyttes_INGRESS2.jpg
Tivoliet skal plasseres i Strandparken. Noen campingplasser blir å forsvinne fra området, men styreleder, Torkel Rørstrand bemerker de skal ha nok plass til alle besøkende. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Ikke redusert overnatting
Strandparken, tidligere kjent som «U4-området» ligger sentralt i Sjøvegan med gangavstand til både dagligvarebutikk og nisjebutikker. Hele Strandparken har blitt brukt som campingplass for besøkende, men Torkel bekrefter ovenfor nettavisen at det blir ikke mindre tilgjengelige campingplasser i år. – Det blir litt redusert i Strandparken, men vi tar også Idrettsheia i bruk, og har plass til alle besøkende, forklarer styrelederen, og legger videre til de ikke enda kan avsløre hva slags karuseller som kommer i år, men at de som har blitt brukt tidligere var svært populær. – De vet hva befolkningen vil ha, og oppgraderer hele tiden. Tivoliet kommer og skal være klar til torsdag 4. juli, avslutter Torkel fornøyd.