Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
unknown
Det er ingenting å si på humøret hos de frivillige som har stilt opp hittil. FOTO: VERONICA KLAUSSEN

Millionfisken-2017:

- Ikke klart oss uten!

SJØVEGAN: Noen personer som er viktig for å trekke frem Millionfisken, er de frivillige. De gjør en stor og viktig jobb, og er takket være dem at festivalen kan gjennomføres.


For at et slik stort arrangement skal gjennomføres så er det klart at det må være en del frivillige som kan hjelpe til. Antallet på frivillige under Millionfisken i år ligger på ca. mellom 200-250 mennesker.


Stiller opp
Dette er det 11.året Millionfisken arrangeres. - Vi hadde ikke klart oss uten de frivillige. Det er de som gjør jobben, forteller Sigrun W.Prestbakkmo til nettavisen. SIF fotball, SIF ski og Vårkvad er noen av lagene og foreningene som har stilt opp. Herrelaget til SIF fotball med kaptein Jørn Ivar Kroken i front har blant annet rigget opp teltene på kaia. - Vi har så og si folk overalt. Blant annet i matserveringen, ordensvakter, folk som vasker, båtbrygga, boder, campingen og i sekretariatet, forteller hun videre.


Eventyrlig
Fredag kveld var Postgirobrygget og Ketil Stokkan Band på scenen. - Jeg vil tørre å påstå at dette var den mest vellykkede kvelden i Millionfiskens historie. Alt bare klaffet. Været, artistene og omsetningen, sier en glad Sigrun til nettavisa. I tillegg til å trekke frem de frivillige, så er det også viktig å nevne næringslivet. - Ja, vi har hatt et godt samarbeid med både butikkene og de forskjellige aktørene, sier Wiggen Prestbakmo.


Koser meg
Inger-Lise Sætrevik er en av de mange frivillige. - Tidligere så har jeg vært med å gått kun med Natteravnene, men i år så har jeg også prøvd å vært med i sekretariatet. Det har vært kjempe gøy, forteller hun til nettavisen. Hun forteller at det beste med å være frivillig er å møte alle folkene. - Folk er så hyggelig å imøtekommende at det er en fryd å være her. I tilegg synes jeg at det er viktig å være med å støtte Salangen og Millionfisken. Jeg kommer definitivt til å gjøre dette igjen!, avslutter hun.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS