salangen-nyheter.custompublish.com

pepperkakehusbig[1]
Det var dette pepperkakehuset som stakk av med seieren. Det var Beatrice Hansen som hadde sendt det inn.

Pepperkake konkurransen 2011:

Hadde finest hus !

SJØVEGAN: I år så arrangerte Salangen-Nyheter i samarbeid med Liss-Marit Jensen en pepperkakekonkurranse. Leserne kunne ta bilde av pepperkakehuset deres og sende til oss. I går ble vinneren trekt.


Juryen til denne artige konkurransen var Liss-Marit Jensen, Ulrikke Thomassen, og Andrea J. Løkse. De møttes onsdag formiddag for å gå igjennom de ulike bildene som var kommet. De var litt uenige i starten, men ble til slutt fornøyd med kåringen.


Flotte forslag
Det kom inn mange forskjellige varianter av pepperkakehus. Vi fikk inn en hel pepperkakeby, hus, og andre fine forslag. De to jentene var veldig klar på hva som måtte til for at de kunne kåre den endelige vinneren. - Huset må være nøye laget, men ikke for mye pynt på. Detaljene må også være på plass, sier Ulrikke Thomassen.


Beatrice Hansen (t.v), Richardt Olsen og Mats Hansen mottok julestjerne i premie for fineste pepperkakehus. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Vinneren
Det var til slutt Beatrice Hansen som stakk av med seieren. Juryen forteller at nettopp dette huset vant fordi det var nøye gjennomført og det så ut som om de hadde brukt lang tid på det. Det var stillig at de hadde laget et pepperkakehus av sitt eget hjem, forteller Ulrikke til nettavisen. Andrea sier at hun synes at det var bra gjort at de hadde klart å laget verandra og vinduer i huset. Beatrice Hansen og sine medhjelpere fikk en julestjerne av nettavisen. - Dette var hyggelig og overraskende overraskelse før jul, forteller Beatrice Hansen.

Til nyhetsarkivet