salangen-nyheter.custompublish.com

militær1big
Millitært storbesøk i Salangen. FOTO:GRY MALIN MYRLAND

Millitæret inntok Salangen:

Innvaderingen pågikk

SJØVEGAN: Mandag ettermiddag var det et litt uvanlig skue i sentrum på Sjøvegan. Da dundret en haug med militære kjøretøy av forskjellige slag igjennom sentrumsgatene.


Det er ikke så ofte at militæret inntar Sjøvegan, men mandag ettermiddag kom det flere kjøretøy av ymse slag. Alt i fra de minste firehjulingene til store svære kjøretøy. Flere av disse ble stående på parkeringsplassen ved Coop Prix, mens andre kjørte videre oppover mot Setermoen. Det er i forbindelse med storøvelsen  "Øvelse Rein" at millitæret befinner seg ute på veiene i hele Sør-Troms.


Skummelt

Det er masse militær på veiene og de bruker hverken lys eller refleks på den måten vi helst skulle sett dem gjøre, så alle som skal ut å kjøre de neste par dagene må være ekstra oppmerksomme. Spesielt på strekningen Sjøvegan- Setermoen. Militæret var spredt i grøfter og på avkjøringer i hopetall mellom Idrettsheia på Sjøvegan og Brandvoll i Bardu. Og de var ikke alltid like lett å få øye på. De var parkerte halveis uti vegen og ofte rett rundt svinger og de hadde personell utenfor bilene som heller ikke var lett å se. Så nettavisen oppførdrer alle som kjører bil i hele regionen om å være ekstra påpasselige i de nærmeste dagene.

Til nyhetsarkivet