salangen-nyheter.custompublish.com

eldreportentilbakebig
Johanne Eline Driveklepp og Trond Stigen er begge klare for nye programmer med

Nye sendinger og til ny sendetid:

"Eldreporten" er tilbake

SJØVEGAN: Etter en liten pause og evaluering kommer web-tv programmet "Eldreporten" tilbake igjen. Denne gangen med ny sendetid. Programlederne Johanne og Trond (bildet) er klar for nye utfordringer.


Eldreporten har hatt en liten pause både grunnet flytting og evaluering av de siste programmene. Men nå er de klare for å fortsette og programlederene gleder seg. Ny sendetid blir det også. Programmet skal nå sendes hver onsdag fra klokken 16.00 til 17.00 på Salangen-Nyheters Web-TV, rett etter at "Midt på dagen" er over. I tilegg vil programmene bli lagt ut i opptak på søndagene, som før. Tidligere har alle sendingene blitt filmet utendørs, men fra nå av skal sendingene foregå fra "Eldreportens" eget tv- studio i Kongsveien 79.


Programledere
Johanne Driveklepp og Trond Stigen er de to programlederne som skal lede programmene hver onsdag. De skal nå ha sendinger helt frem til jul, og så  tar de en ny evaluering etter det og se hvordan det fungerer med det nye konseptet. Programmet bytter sendetid fra fredag kveld til onsdag ettermiddag slik at enda flere seere kan få muligheten til å se programmet direkte. Og frem mot jul blir det også mye julestemning. Blant annet med julehistorier og julestemning fra gamle dager, så dette er et program som passer for alle, selv om det er av og for de eldre.


Gleder seg
Både Johanne og Trond har jobbet hardt både med programmet og seg selv. - Det var litt skummelt i starten å skulle stå fremfor et kamera, men nå går det kjempebra og vi er ikke lengre nervøs, sier Johanne. Trond sier seg enig. De sier begge at det har vært både utfordrende og spennende å jobbe med programmet, men alle møtene med folk rundt omkring har gjort dette til en kjempeflott opplevelse. - Folk er så positive og tar så godt imot oss at dette har vært kjempegøy, sier Johanne. Trond legger til at han trodde de skulle ut å drive revolverintervju, men etter første møtet var han helt på startpunktet. De måtte starte helt på bunnen og bygge seg opp, noe de har klart med bravur.


Godt samarbeid
For å drive et slikt program må det ligge et godt samarbeide i bunn, både mellom programlederne, kamerajenta og sjefen sjøl og det er det ingen tvil om at det gjør. Når nettavisen intervjuer dem er det både smil, latter og gode kommentarer som kommer. Stemningen er lett og vi ser tydelig at disse både jobber godt sammen og har det gøy når de er ute å snakker med folk. Johanne sier også lattermildt at hun synes Trond er blitt enda flinkere til å synge etter at de startet. Så her er det bare å følge med. Første sending starter førstkommende onsdag 23.november klokken 16.00 !

Til nyhetsarkivet