Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
stillertildebattbig
Alle de politiske partiene i Lavangen skal delta på den politiske debatten i Lauvhallen onsdag kveld.

Kommunestyrevalget- 2011:

Valgdebatt i Lavangen

TENNEVOLL: Førstkommende onsdag 31.august går første valgdebatt av stabelen i Lavangen. Debatten starter kl 18.00 i den nye Lauvhallen på Tennevoll.


Onsdag 31.august inviterer de fire partiene, Arbeiderpartiet, Høyre, Fremskrittspartiet og Senterpartiet, som stiller til valg i høstens kommunevalg, til en debatt i Lauvhallen på Tennevoll. - Dette er nå blitt en tradisjon som gjenntas ved hvert valg, men det er første året vi holder denne i Lauvhallen, sier Arla Vilhelmsson i Lavangen Arbeiderparti.


Debatt

Alle partiene møter til debatten med sin ordførerkandidat, og en fra lista til valget til fylkestinget. Paneldebatten begynner med et innlegg fra hver av debattantene, så er det anledning til å kjøpe seg kaffe og å tegne seg på talerlista. Deretter må ordførerkandidater og kandidatene til fylkestinget svare for seg når lavangsværingene stiller kritiske spørsmål til de enkeltes partiprogram.


Avslutter med innlegg

Avslutningsvis blir det et kort innlegg fra hver av ordførerkandidatene i Lavangen. Fremskrittspartiet deltar i årets valg med egen liste for første gang i Lavangen.  - Vi ser veldig frem til debatten og håper vi kan få diskutert både kommunens næringsliv, de store utgiftene kommunen har hatt og ikke minst eiendomsskatten, sier Kai Sæbø i Lavangen Fremskrittsparti. 


Bes om å delta

Alle innbyggerne i Lavangen som vil bli hørt må komme og delta, og partiene håper at så mange som mulig vil møte opp til en spennende og interessant kveld i Lauvhallen. Hele debatten blir forøvrig direkteoverført på Salangen-Nyheters WebTV fra kl. 18.00.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn
Send til e-post:
Fra e-post:
Melding:
Kode