salangen-nyheter.custompublish.com

filmsmall_510x233

Salangen kommunale kino:

Kino for ungdom

SJØVEGAN: Nå har Salangen kommunale kino vist filmer i en liten stund. Nå har kinoansvarlig Asbjørn Rystad tatt kontakt med Salangen Ungdomsråd for å få fatt i ungdommens filmønsker, og nå kan du stemme frem din favoritt.


Nå er Salangen Kommunale Kino igang og har kjørt flere kinoforestillinger. Asbjørn Rystad, kinoansvarlig ved Salangens nye Kommunale Kino, har tatt kontakt med Ungdomsrådet i Salangen for å få deres og ungdomens filmønsker fremover. Det er nå klart at ungdomen skal få sin egen kinodag, hvor dems og kun dems kinoønsker skal spilles. For å hente inn ungdomens ønsker har Ungdomsrådet ordnet et eget stemmeskjema hvor all ungdom kan gå inn å stemme frem sine favoritter. Avstemmingen som nå pågår gjelder januar måned. - Vi er svært glade for at dette systemet nå er klart og at ungdom nå enderlig kan si sin mening innenfor film og hvilke filmer de ønsker å se på den nye kinoen, sier Helene Antonette Westgaard, styremedlem i Salangen Ungdomsråd. 


Mange filmpremierer

Det er svært mange filmpremierer i januar og ungdomen i Salangen kan velge mellom hele 19 filmer. Salangen Kino ønsker å vise de siste filmene og det er derfor kun mulig å velge av filmene som har premiere den måneden de skal vises. Det er allerede flere som har stemt frem sin favoritt, og det viser at ungdom ønsker å få frem sine filmønsker. Blant filmene som man kan velge mellom for januar måned er Dunderland, en helt ny grøsser, Løvenes Konge i 3D, Mission: Impossible - Ghost Protocol og Varg Veum - De døde har det godt.


Stem på førjulsfilmer

Man kan nå også stemme frem filmer som man ønsker å se i førjulstiden. Disse filmene kan man stemme på frem til 10. desember. Det er ennå ikke klart hvor mange av disse filmene som vil bli vist på kino, men man har nå altså muligheten til å stemme ikke bare på januarfilmene, men også på desemberfilmene. - Kinoprogrammet for desember er allerede satt så det er derfor ikke mulig å stemme på desemberfilmene utenom de som skal spilles i førjulstida, sier Westgaard. 

Det er mulig å stemme en gang per 24. time frem til 20. desember (10. desember for førjulsfilmene) eller frem til 400 stemmer. Stem ved å trykke her.

- Ungdom oppfordres også til å "like" Salangen Ungdomsråds FaceBook side for å få siste nytt om ungdomstilbud og eventer i Salangen, avslutter Westgaard med et smil om munnen. Det kan du gjøre ved å trykke her.

_________________________________

Besøk og lik Salangen Ungdomsråds facebookside: KLIKK HER

Til nyhetsarkivet