salangen-nyheter.custompublish.com

Slo alle tidligere show

Gjengen i Maxi Pyroteam leverte i år tidenes beste fyrverkeri-show på Sjøvegan. - Vi er stolte og veldig fornøyde selv med showet, sier fyrbøter Tone Steinsund. (Foto: Marita T. Andreassen)


Rundt 2500 mennesker hadde funnet veien til Sjøvegan denne nyttårsaften klokken 20.00. Klar himmel med måneskinn i tilegg til en god temperatur gjorde at stemningen og inntrykket av showet ble helt spesielt i år.


Besøkende
Folk fra fjært og nært besøkte Sjøvegan denne kvelden. Spesielt mye folk var det fra Harstad by. - Dette er et fantastisk show dere har. Vi kan misunne dere der. Men det skulle ha vært åpent en kafe eller noe slikt som man kunne ha besøkt etter showet før vi dro hjem, sa en av harstadværingene nettavisen pratet med på gaten etter showet.


Mange seere
I år som i fjor sendte Salangen-Nyheter hele showet i sentrum direkte på Salangen-Nyheters WebTV. Hele 260 seere hadde i løpet av halvtimen fra 20.00 til 20.30 vært innom og sett på overføringen.


Mye for pengene
Næringslivet i Salangen har samlet inn penger til fyrverkerishowet i år, i tilegg til at publikum som har donert penger i butikken til Maxi Miljø. 20 enheter i sekundet ble sendt opp fra Henriksenkaia i år i løpet av de 15 minuttene showet pågikk. I år var det også et lite jubileum for showet, siden det er 25.gang dette arrangeres i bygda. ( Klikk på bildet for å se en videoreportasje fra hendelsen )

Til nyhetsarkivet