salangen-nyheter.custompublish.com

Bilbrann ved Åsheim

En personbil tok fyr onsdag kveld ved Åsheim grendehus i Øvre Salangen. Ingen personer ble skadet i hendelsen.På bildet: Brannvesenet i Salangen gjorde en god innsats med å slokke brannen i bilen, onsdag kveld.


Meldingen om brannen kom like etter kl. 20.14, forteller operasjonsleder ved Midtre hålogaland politidistrikt overfor nettavisen. Brannvesen og ambulanse fra Sjøvegan rykket ut til åstedet som var rett ved innkjørselen til Åsheim grendehus i Øvre Salangen. Når brannvesenet kom fram til stedet, sto bilen i full fyr. Man var raskt ute og konstaterte at ingen personer var kommet fysisk til skade i hendelsen. - Vi har full kontroll på brannen nå, og ingen er kommet til skade i hendelsen, heldigvis, sier skadestedsleder for brannvesenet, Bjørn Nordmo til nettavisen.


Startet i motorrommet
Brannen skal i følge brannvesenet på stedet ha startet i motorrommet på bilen. - Etter slik vi kan se det, er det i motorrommet det har startet. Nå frakter vi bilen bort med berginsbil, uttrykte skadestedsleder Nordmo på stedet.
Foto: Jon Henrik Larsen

Til nyhetsarkivet