salangen-nyheter.custompublish.com

Rykket ut til brann

Salangen Brannvesen rykket ut til en pipebrann på rådhuset på Sjøvegan i formiddagstimene i dag.På bildet: Brannkonstablene fra Salangen brannvesen slukket til slutt
pipebrannen på rådhuset på Sjøvegan.


Meldingen om pipebrann kom litt over klokken 12.35. Brannvesenet i Salangen rykket ut til rådhuset på Sjøvegan der det kom en gull-liknende røyk ut av pipen. Folk som arbeider på rådhuset måtte flytte bilene sine som sto i bakgården, slik at brannmannskapene kunne komme til med lift. Tilskuere i sentrum var litt nyskjerrig på hva som foregikk borte ved rådhuset.

 

Var i møte
Varabrannsjef Tore Ratkje var i et møte om å ivareta kommunale bygg når han fikk brannmeldingen i formiddag. - Det var jo litt komisk, at man satt og diskutere en vedlikeholdssak og så skjer et godt eksempel på det å ivareta kommunale bygg rett utenfor kontordøra, forteller Ratkje. I hele formiddag var det vond lukt inne på rådhuset etter brannen. Årsaken til brannen skal være at det tok fyr i en kjele helt nederst i pipa. Varmen på rådhuset ble i morgentimene i dag også skrudd opp, ettersom det er svært kaldt i Salangen i dag.
Foto: Hans Erik Børve og Jon Henrik Larsen

Til nyhetsarkivet