Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
hegeforside

Lyser ut pleie- og omsorgsledestilling:

SJØVEGAN: Salangen kommune lyser ut en 100% fast stilling for pleie- og omsorgsleder på sine hjemmesider. – Det er en spennende stilling, men som også er veldig viktig, forteller Hege Berntsen (bildet).
Les mer
Pavel_ingress

I november kommer Pavel Fenyuk:

SJØVEGAN: Den 17. november kommer ukrainske Pavel Fenyuk til Salangen for å holde konsert i Salangen kirke. Fenyuk er en av verdens mest anerkjente trekkspill-musikere.
Les mer
00566_brudeshow_ingerss

Dress to Impress inviterer:

HARSTAD: Den 20. oktober skal Norges største brudeshow avholdes i Harstadhallen i Harstad. I alt er det 120 brudekjoler som skal bli vist frem, her er det kjoler både til den formfulle bruden og de med A4 kropp.
Les mer
0048965412_knekt_stool_ingress

Knekt stol i veigrøfta:

SJØVEGAN: I veigrøfta mellom Sjøvegan videregående skole og SABE ligger det en sammenleggbar campingstol som ser ut til å ha fått hard medfart. Er det kanskje noen som trenger å kutte ned på junk-fooden?
Les mer
004_breddeidrettsskole_andreas_seipajarvi_ingerss

Elevene instruerer barna:

SJØVEGAN: Torsdag var det oppstart for idrettsskolen inne på Salangshallen. Dette er et tilbud for barn som går i første til fjerde klasse og er del av utdanningen for breddeidrettselevene på Sjøvegan videregående skole.
Les mer
894_queen_show_dagen_for_dagen_ingress

Hvordan er nervene?:

SJØVEGAN: Nå er de aller siste detaljene i ferd med å ferdigstilles før det braker løs inne på Salangen kulturhus med en ny runde med En Hyllest til Queen. Leder av hovedkomiteen, Per Olsen er trygg på hva som er i vente.
Les mer
barnehage_pa_SABE_INGRESS

Vasshaug barnehage sang for beboerne:

SJØVEGAN: Onsdag var avdeling Ørn fra Vasshaug barnehage på besøk på Salangen bo- og eldresenter for å spre glede til beboerne gjennom sang og flotte tegninger.
Se videoreportasje
 
en_skrue_los_INGRESS

Bolt observert i Sjøvegan sentrum:

SJØVEGAN: I krysset ved parkeringsplassen i sentrum ble det i går observert en knekt bolt. Hvor denne tilhører er ikke godt å si, men forhåpentligvis er det ingenting som ristes i stykker på veiene de neste dagene framover.
Les mer
000005_wien_raushet_ingress

Foredrag på Sjøvegan VGS:

SJØVEGAN: Onsdag var direktør ved Viken Senter i Bardu, Jon Henrik Wien på Sjøvegan videregående skole for å fortelle om raushet i forbindelse med verdensdagen for psykisk helse.
Les mer
 
00_vasshaug_bhg_paa_besøk_ingress

Ute å sprer glede og raushet:

SJØVEGAN: Onsdag var Vasshaug barnehage ute å delte ut gaver til bedrifter på Sjøvegan i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse. Barna hadde selv laget gavene i barnehagen i løpet av den siste uken.
Les mer
004856574_OD_dagen_ingerss

Oppfordrer bedrifter til å melde seg:

SJØVEGAN: Den 25. oktober arrangeres Operasjon Dagsverk på Sjøvegan videregående skole. Formålet i år er å samle inn penger til traumebehandling for palestinas ungdom som har sittet i fengsel.
Les mer
 
0510_roy_frode_lovland_ingress

Roy-Frode er klar for urpremiere:

SØRREISA/SJØVEGAN: Torsdag kommer Roy-Frode Løvland til Salangen og Kåre på Kaia for å fremføre et drøyt dusin rykende ferske visesanger med lokale røtter som aldri har blitt spilt offentlig tidligere.
Les mer
0510_astafjord_ved (2)

Astalfjord har fylt lagret:

TENNEVOLL: Hos Astafjord vekst er vedsalget i full gang, de har nå fått fylt opp lageret og er i gang med utkjøringen til sine kunder.
Les mer
 
LoppeMarkedIndregardGrendehus_Forside

Seljeskog IL inviterer:

SELJESKOG: Søndag inviteres det til basar og loppemarked på grendehuset i Seljeskogen. Loppemarkedet starter klokken 14:00 og basaren starter klokken 16:00, det blir også kafésalg og lapskaus.
Les mer
0510_sausepor_ingress[1]

Enda sauer igjen i skogen:

BEKKEBOTN: Sauebonde Mona Christine Henneman og hunden Joe oppfordrer alle som ferdes i skog og mark om å være observant hvis de skulle komme over sauespor. Det mangler enda noen sau hos flere av bøndene i Salangen.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS