Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Tirsdag 22. oktober 2019
 • tirsdag2°C
 • onsdag4°C
 • torsdag1°C

Siste smånytt

 • mandag 10:09 Språkuke er i gang Den samiske språkuka i Lavangen er i gang fra og med mandag 21.oktober. Målet med Samisk språkuke er å løfte statusen til de samiske språkene, og øke kunnskap om samiske språk og kultur i hele samfunnet. Samisk språkuke er en felles dugnad for å synliggjøre og øke kunnskapen om de samiske språkene i hele samfunnet.
 • mandag 09:52 80-åring kjørte av veien En eldre mann i 80-årene mistet kontroll på bilen sin, og kjørte av fylkesvei 851 ved Sjøvegan i dag tidlig ved 09.30-tiden. Ambulanse ankom fort stedet og ivaretok bilføreren. Politiet er på stedet, og det gjøres nå undersøkelser.
 • torsdag 03:15 Mangler enda bøssebærere Innsamlingskomiteen i Ibestad kommune til årets TV-aksjon mangler enda bøssebærere på Rolla og Andørja. Har du mulighet til å bidra kan du ta kontakt med Ibestad frivilligsentral og Geir-Arne Ekman.
 • torsdag 03:11 Kakesalg for klassetur Elevene i 9.klasse ved Salangen skole har for alvor begynt innsamlingen til klasseturen de skal ha i 10.klasse. Nå selger de kakebokser med kjeks, kaker og godiser. Salangsværingene oppfordres til å gjøre sin bestilling ved å kontakte klassen i tiden frem mot jul. Kontaktpersoner er foreldrene Siv-June Ottesen og Karolina Iversen.
 • torsdag 03:07 Dato satt for influensavaksine Sjøvegan helsestasjon har nå satt dato for årets influensavaksine. Vaksinen koster i år 150,- kroner. Mennesker som har økt risiko for alvorlig sykdom og død ved influensasykdom anbefales å ta vaksinen. Mandag 21.oktober og fredag 25.oktober datoer som er satt opp som vaksineringsdatoer i Salangen.
 • onsdag 00:58 Stilte opp for kreftsaken Tirsdag formiddag viste Sjøveganrussen sin støtte til de som rammes av brystkreft i vårt samfunn. Dette gjorde med å ta på seg klær i rosa farger og bruke dette hele skoledagen.
 • tirsdag 17:33 Står fast i bakke Troms politidistrikt melder om fire vogntog som står fast på E6 ved Fossbakken i Lavangen. Det skal være begrenset fremkommelighet på veien grunnet dette. Vegtrafikksentralen Nord melder om at strøbil skal være på tur.
 • tirsdag 08:26 Refleksbruk reduserer risiko Det å bruke reflekser er en ferskvare og bør byttes oftere enn mange tror. Det mener Tryg Forsikring. Bruk av refleks reduserer risikoen for å bli påkjørt i mørket med 85 prosent. – Går du langs veien i mørket uten refleks er du først synlig for bilisten på vel 25 meters avstand, sier Espen Opedal, leder for Tryg Forsikring i en pressemelding.
 • tirsdag 08:25 Pass på sikten Politiet går ut med en oppfordring til alle bilister i denne tiden om å bruke tid på å skrape frontrute og sideruter på bilen for is, før de legger ut på veien. Sikten er kjempeviktig for å trygge trafikksikkerheten. Dersom du kjører med minimal sikt, vil det kunne føre til bøtleggelse av lovens lange arm.
 • lørdag 22:59 Borch ute av dansen Lavangen- jenta Sandra Borch røk i kveld ut av det TV2-sendte programmet "Skal vi danse". Hun tapte i en danseduell mot Isabel Raad. – Jeg har fått venner for livet og jeg vil egentlig bare takke hele produksjonen for at jeg har fått være med på dette, fortalte Borch til TV2.
vis flere
Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen
Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS