Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
mental-helse-ingress

Mental Helse ønsker hjertelig velkommen:

SJØVEGAN: Mental Helse Salangen arrangerer førstkommende lørdag til julemesse. Her vil det bli salg av mye flott håndarbeid, kaffe og kaker, og ikke minst en god julemiddag.
Les mer
onsdag_bi_dæ_stoyping_ingress

Vær obs på litt ekstra trafikk:

SELJESKOG: Bru- prosjektet ved Seljeskog går sin gang, og førstkommende onsdag skal begge brovangene støypes, så byggeleder for Statens Vegvesen Hugo Spansvoll oppfordrer alle til å være obs på litt ekstra trafikk den dagen.
Les mer
lego_ibestad_ingress

Ibestad imponerer i FIRST LEGO League:

HAMNVIK: Flere hundre barn og unge var i helga og konkurrerte i verdens største kunnskaps- og teknologiturnering FIRST LEGO League. Her kjempet lagene om en rekke utmerkelser..
Les mer
kjolenkoret_ingress

En allsidig førjulskonsert:

SETERMOEN: Helga 23. til 25. november skal korene Ustemte Fruer og Kjølenkoret ut å holde tre konserter i Bardu, Lavangen og Gratangen. I alt er det 57 korister med i dette samarbeidet i tillegg til musikere og dirigenter.
Les mer
aarbokforsalangen-forside

Fiskeméder og Rolv Wesenunds tante:

SJØVEGAN: Den 34. utgaven av Salangens historiebok er nå klar. Både redaktør Jostein Sagerup og Eliseus Rønhaug fra Salangen Historielag er fornøyd med boka.
Se videoreportasje
 
ERICA_TOTH_RUNE_LARSEN_FULLE_SEIL (2)

Bli med på en musikalsk reise:

SJØVEGAN: På tirsdag kommer Rune Larsen og Erika Toth til Sjøvegan for å holde konsert inne på Kåre på Kaia. Denne duoen som består av fiolin og akkordeon er denne gangen ute med en konsert de har kalt for For Fulle Seil. Dørene åpner klokken 19:00.
Les mer
elgkalvforside

Brannvesenet i Salangen:

SJØVEGAN: Mannskapene i Salangen Brann og Redning rykket søndag ettermiddag ut til en melding om en elgkalv som var i fare for å drukne i Skårvika.
Les mer og se videoreportasje
 
helgestart09novforside

"Helgestart" fredag:

SJØVEGAN: Are Apeland og Harald Hellum hadde sending sist fredag på "Helgestart" på SN Radio. Hilsninger og plateønsker samt konkurranser var hovedstikkordet.
Se opptaket av sendingen her
kommunestyremoteibestad8nov-forside

Kommunestyremøte i Ibestad:

HAMNVIK: Ibestad kommunestyre var samlet til kommunestyremøte torsdag 8.november. Ulike politiske saker ble diskutert, blant annet ble budsjettet lagt frem av rådmannen. SN Produksjon var tilstede og overførte kommunestyremøtet direkte.
Se opptak av sendingen
 
0000777_dode_piker_vin_sagn_ingress

Sagnforfatter med ny bok:

KVÆNANGEN/SJØVEGAN: Forfatter Roald Larsen har nå kommet ut med sin niende bok i serien "Levende sagntradisjon fra Nord-Norge." Boka har fått den fengende tittelen Døde piker, Vin og Sagn. Boken inneholder sekstito fortellinger og en av de er fra Lavangen.
Les mer
008408564_ibestad_fiber (2)

Høy prioritet på fiberutbygging:

SJØVEGAN/HAMNVIK: Fiberutbyggingen er i full gang på Ibestad, og kommunen som utbygger skal i løpet av høsten ferdigstille fase 2 av de totalt 4 fasene av utbyggingsprosjektet.
Les mer
 
000040564320

Samle familien og gå gjennom den:

SJØVEGAN: I perioden rundt 5. desember kommer det en brosjyre i postkassen til alle landets husstander om egenberedskap fra DSB. Dette er en del av kampanjen "Du er en del av Norges beredskap".
Les mer
ungdommensfylkesraadforside

Martine (15) fra Salangen:

SJØVEGAN/TROMSØ: Salangen-jenta Martine Seipäjärvi Daleng (15) er med i det nye ungdommens fylkesråd.
Les mer
 
forstekandidatforside

Troms og Finnmark Høyres fylkesliste:

SJØVEGAN/EVENSKJER: Christine Bertheussen Killie (bildet) fra Skånland topper listen for Troms og Finnmark Høyre.
Les mer
IngerStrand_Forside

Spennende konsert i Panorama

SJØVEGAN: Fredag 16. november, holder viseklubben Baluba åpen scene i øvingslokalet Panorama på Sjøvegan. Et helt nytt konsept hvor dem ikke vet repertoaret på forhånd, heller ikke hvilke artister som skal spille.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS