Igjennom 10 år har Salangen Husflidslag arrangert sin vante husflids- og håndtverksmesse i kulturhuset på Sjøvegan. I år var intet unntak. Lørdag formiddag stilte utstillere i fra hele kommunen opp med sine produkter i storsalen på kulturhuset. Åse Woll har tidligere vært med i Salangen Husflidslag, men nå har hun startet opp for seg selv. - Jeg selger unna gomme, smultringer, lester og annet strikketøy, sier Woll til nettavisen. I år har hun vært så heldig og få med seg barnebarnet Benedikte Woll på standen. - Hun er så flink og hjelpe til, sier Åse Woll med et smil.


Arne Myrland viser stolt frem klokkene han selv har laget i forkant av husflid- og håndverksmessen. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Klokkemester
Arne Myrland fra Rørbakken hadde også tatt turen på messa, og solgte sine klokker, sleiver, ostehøvler, skoskjeer, kaketiner og stedtfatt. Alt har han laget selv hjemme på Rørbakken. - Det er fint å være på denne messa. Jeg har vært her i fire år nå, og salgstallene er litt forskjellig år til år, sier Myrland med et smil. I år har han solgt en god del småting. - Det er så synd at det er flere messer samme helg som denne. Det gjør at det ikke kommer like mye folk hit som det gjorde før, sier Myrland litt skuffet.


Besøk
Rundt 100 mennesker var innom husflid- og håndtverksmessa til Salangen Husflidslag lørdag. Messen er hovedinntekt for det lokale husflidslaget som i dag teller 9 medlemmer.