På bildet: Rundt 90 personer var samlet rundt bordene på julebordet i går kveld.


Beboerne ved Salangen bo- og eldresenter koset seg med den gode maten som ble servert av kokken Hårek Walle Olsen under gårdagens lille julebord på eldresenteret. Her fikk også de pårørende til beboerne være med. - Det var nydelig mat han har laget. Det er bra tradisjonen det her med god julemat før jul, fortalte den tidligere kokken ved eldresenteret, Kåre Johnsen til nettavisen.På bildet: Hårek Walle Olsen (t.v) og resten av kjøkkenpersonalet viser fram deilig mat som var laget til kvelden.


Etter mye god mat og dessert var det selvsagt klart for underholdning og litt taler. Torstein Sørensen sørget for at det ble lyd, og spilte nydelige julesanger. Etter sang og hygge kom pleie- og omsorgssjef i Salangen kommune, Hege Berntsen og fortalte litt om situasjonen med eldresenteret i Salangen det siste året. På slutten fikk også de frivillige som hadde jobbet med festen i lengre tid skryt av Berntsen, i lag med kokken og hans personale på kjøkkenet. Kvelden ble avsluttet med prat over kaffekoppen.


På bildet: Avtroppende pleie- og omsorgssjef i Salangen kommune, Hege Berntsen (t.v) diskuterer sang med en av de frivillige Karin H. Zakariassen.Tilstede på julebordsfesten i går kveld:


Jon Henrik Larsen 
    (tekst og foto)