Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Hege slutter i jobben

Pleie- og omsorgssjef i Salangen kommune, Hege Berntsen (bildet) slutter i sin stilling. Grunnen er enkel hun ønsker mer tid til familie.På bildet: Hege Berntsen slutter i sin stilling som pleie- og omsorgssjef i Salangen kommune.


Det å være leder for en stor enhet i en kommune er i mange tilfeller en tung og ansvarsfull jobb. For Hege Berntsen er det nå kommet til et veiskille. Hun ønsker å bruke mer tid på familie, og sier derfor opp sin stilling som pleie- og omsorgssjef i Salangen kommune. - Vi har mottatt hennes oppsigelse, og begrunnelsen er at hun ønsker mer tid til å være med familien. Det er viktig å tenke på at slike stillinger som hun besitter, innebærer en tøff hverdag med mye arbeid, sier administrasjonssjef Elisabeth Nutti. Nettavisen prøvde ved flere anledninger i går å få kontakt med Berntsen for en kommentar, uten å lykkes.


Krevende stilling
Stillingen som pleie- og omsorgssjef er allerede utlyst på kommunens nettsider. Pleie- og omsorgssjef-stillingen innbefatter styring over kommunens største resultatenhet med ca. 60 årsverk samt oppdragstakere. Den er delt inn i to avdelinger, med egne avdelingsledere. Herav hjemmetjenesten og institusjonen Salangen bo- og eldresenter. Les mer om stillingen, og mulighet for å søke her!
Arkivfoto: Jon Henrik Larsen

Til nyhetsarkivet
Tips en venn