Salangen-jenta Hanne Dahlberg har endelig fått ferdig plata si. Hun hr jobbet med den en stund og i sommer begynte hun innspillingen. Nå er den kommet ut ferdig. De har bestillt ti kopier som de har gitt videre til bekjente som igjen kan gi disse videre slik at de havner på de "rette" bordene.


Selvskrevet

Hanne har selv skrevet teksten til alle sangene, men på an av sangene har hun fått hjelp av Stian Kleppe til å lage melodien. På denne platen har hun gitt ut tre sanger og hun håper at noen hører på sangene og liker de godt nok til å ville produsere videre og få plata gitt ut kommersielt. - Det er dette jeg vil gjøre og håper at noen liker det de hører, sånn at et platestudio kan produsere dette for meg. Jeg håper å kunne få lov til å drive med musikk på heltid og kunne leve av det, sier Hanne Dahlberg.


Veien videre

Plata er nettopp kommet og sendt videre så de har ikke fått noen tilbakemeldinger ennå, men de er spente. Hanne har lyst til å jobbe med musikken på heltid og har allerede lagt ut musikk på Youtube for de som ønsker, kan høre på. En av sangene på plata ligger også der i sin helhet samt smakebiter på de andre sangene. Hn har også deltatt på Ungdommens kulturmønstring og hennes fremføring der ligger også ute på Youtube for de som vil se.