For en stund siden var det at en gruppe medlemmer av Andørja Sportsklubb tok initiativet til starte en lek og turngruppe; et lavterskeltilbud som vokste fort i popularitet og som raskt fikk en stor og trofast gruppe deltakere av unge ibestadværinger. På grunn av dette populariteten rundt aktivitetstilbudet har de nå begynt å investere i utstyr og i desember gikk de til innkjøp av en AirTrack som har blitt meget godt mottatt av de unge utøverne.

andorja_sportsklubb-AT_artikkelfoto.jpg
Andørja Sportsklubb har investert i AirTrack til sin turngruppe og leder, Eidar Tøllefsen forteller at den har blitt svært godt mottatt av deres turngruppe som består av en gjeng på omlag 25 unge og akrobatiske ibestadværinger. 


En aktiv sportsklubb
Turngruppa til Andørja Sportsklubb består av to grupper hvor den ene er for de minste og den andre for de eldre. Leder for sportsklubbe, Eidar Tøllefsen forteller til nettavisen at de øver en gang i uka, og at de nå har to av de voksne medlemmene som har tatt trenerkurs for å få en økt kvalitet på øvingene. I tillegg har sportsklubben en rekke flere aktiviteter utover vinteren som blant annet ski- og fjellturer. Senest den 21. januar var de på en sen kveldstur hvor de gikk på 300 høydemeter. – Vi har også fått midler fra Sparebank 1 stiftelsen til en scooterhenger som gjør at klubben er mer mobil og kan tråkke løyper flere plasser i kommunen, vi tråkker løype på Åndstad og i lysløypa i Åndervåg og utover våren også i Vasskaret, forteller Eidar Tøllefsen til nettavisen.

andorja_sportsklubb-AT_artikkelfototo.jpg
– Vi har også fått midler fra Sparebank 1 stiftelsen til en scooterhenger som gjør at klubben er mer mobil og kan tråkke løyper flere plasser i kommunen, vi tråkker løype på Åndstad og i lysløypa i Åndervåg og utover våren også i Vasskaret, forteller Eidar Tøllefsen til nettavisen. FOTO: PRIVAT