På bildet: Asbjørn Helge Hanssen ved Coop Mega i Bardu kan se tilbake på et svært godt resultat for 2008.


På de 11 første månedene i år kan Coop Mega Bardu konstantere hele 8000 flere kundebesøk i forhold til året før. Det betyr at hele 260,000 har passert kassene før julemåneden.


Betyr større omsetning

Flere kunder betyr jo også større omsetning. Økninga er på hele 4 millioner og føyer seg inn i rekken av gode år for butikken på Domus-senteret i Bardu. Butikken ender opp med ei brutto årsomsetning på dagligvarer i år på mer enn 50 millioner kroner.


Flaggskip

Coop Mega er også flaggskipet i Coop Midt Troms hva angår overskudd på drifta. - Stor og god innsats av de ansatte fortjener ros og er en viktig grunn til de gode resultatene, sier Asbjørn Hanssen. Julehandelen går også veldig bra og ligger så langt nærmere 10 % over fjoråret. Som tidligere år er det svineribbe, pinnekjøtt og kalkun som topper salget av julemat.


Kunder fra fjern og nær

Kundene kommer både fra Gratangen, Lavangen, Salangen, Ibestad og Målselv foruten Bardu. - Nå er det bare å stå på i innspurten slik at alt går som det skal, avslutter en fornøyd butikksjef på Coop Mega Bardu, Asbjørn Helge Hanssen til nettavisen.
Foto: Jon Henrik Larsen