Konserten startet med en vakker fremføring av "Jomfru Maja's vår", og fortsatte videre med kjente julesanger som "Det lyser i stille grender", "En stjerne skinner i natt", "Deilig er jorden" også videre. Korene som opptrådte på denne musikalse og koselige jubileums- og julekonserten var Kjølenkoret, Gratangen kirkes barnekor, Salangen kirkes barnekor, Narvik Jernbanekor og ellers så var det også andre solister og musikere som fremførte kjempe fine sanger til publikum.


Det var nesten fullsatt kirke under konserten fredag kveld. FOTO: VERONICA KLAUSSEN


Nesten helt full

Kirka var nesten helt full av forventingsfulle besteforeldre, søsken, foreldre og ellers andre som tok turen innom for å oppleve denne flotte stemningen. - Konserten var helt fantastisk, nå har jeg fått julestemmning så nå kan julen komme, sa en fornøyd dame som er glad hun dro i kirka fredag kveld.


Både Salangen kirkes barnekor og Gratangen kirkes barnekor var utrolig flinke under konserten. FOTO: VERONICA KLAUSSEN


Jubileums og julekonsert
Kjølenkoret har i år 40 års jubileum som kor med basis i de tidligere blandakorene fra Gratangen og Lavangen. Koret har tidligere samarbeidet med kjente artister som Hanne Krogh og Geirr Lystrup, men bestemte seg i år for å stå på egne ben med egen konsert. Dermed ønsket koret å markere sine 40 år ved å gjennomføre en egenregissert julekonsert med inviterte gjesteopptredere. Å dette klarte de så avgjort !