I en årrekke har viseklubben Baluba tatt ansvar for å gi salangsværingene en dugelig porsjon julestemning gjennom sin årlige julegløgg, og i år var det intet unntak. Torsdag kveld hadde mange mennesker samlet seg i Salangen kirke for nettopp denne begivenheten, drikke gløgg og spise pepperkaker, og ikke minst ta del i det gode samværet. Før Baluba entret scenen var det Superkoret ledet av Ruth-Bente Aglen som sto for en flott oppvarming med både korsang og en solofremføring av den unge, talentfulle Kristian på piano.

000000000720_baluba_juleglogg_superkoret.JPG
Superkoret består av 19 jenter og en gutt, og er ledet av Ruth-Bente Aglen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Viseklubben skuffet heller ikke i år, denne gang frontet av de to dyktige damene Tonje Utmo og Katrine Mari Nordgård som startet kvelden med en duett av "Tenn Et Lys". Tema for kvelden var å gi en tanke til de som ikke har det så godt, og leste blant annet fortellingen om "Piken Med Svovelstikkene".


000000000720_baluba_juleglogg_ingress.JPG
Vikseklubben Baluba: Front: Katrine Mari Nordgård, Tonje Utmo, Inger Strand, Eli Helene Johannessen, Ragnhild Fjellstad, Elin Brannvoll og Nils Arne Sjøseth (gitar). Bak: Tore Ratkje (piano), Arnfinn Hansen (bass), Tord Marthinsen (gitar). FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN