Det var godt med besøkende i går når kroa endelig åpnet dørene igjen etter mange måneders stengte dører. Folk kom innom for å få spise den deilige Brygga- pizzaen samt og slå av en prat med kjentfolk.
Johanne Hansen (venstre) og datter Grete Hansen (midten) og Per Magne Solli hadde nok og henge fingrene i går de første timene etter at kroa hadde åpna dørene.

- Artig dette
Asle Hansen forteller ovenfor Salangen-Nyheter at han er glad for å endelig åpne igjen: - Folk har nærmest jaget på meg og ho Johanne for at de lurte på når tid vi skulle åpne igjen, og nå har vi åpna og vi regner med at det blir god oppslutning etterhvert på kveldene her, sier Hansen.

Tjener ikke de store penger
Han påpeker at han synes det er hyggelig og ha åpent, uten og tjene de store pengene på å drive et utested på Sjøvegan. - Folk kommer innom og slår av en prat over en kopp kaffe, og man blir en god menneskekjenner også på dette faget, forteller Asle. Han er usikker på hva desember måneden kommer til å inneholde når det gjelder kulturelle begivenheter foreløpig.
Foto: Jon Henrik Larsen