I går var formannskapet i Salangen kommune på befaring på Salangen Bo- og eldresenter. Her fikk politikerne se hvordan ting så ut nå, like før byggetrinn 1 skal være ferdigstilt i slutten av november.
Beboer på eldresenteret, Asgeir Walle (78) er meget godt fornøyd med det ferdige resultatet. Han lener seg godt tilbake i stolen og mimrer tilbake til midten av 60-tallet da han var lokalpolitiker og skulle vedta å bygge sykehjemmet her i Salangen. - Det var tider det, vi hadde også et litt vanskelig valg med om vi skulle bygge eller ikke på grunn av kommuneøkonomien, smiler Walle.

Luksus og varme
De nye ene-rommene på bo- og eldresenteret har eget stort toalett og store soverom. Dette etter de nye forskriftene som staten har pålagt kommunene. Salangen-Nyheter fikk i går en liten omvisning på de nye rommene i lag med pleie og
omsorgssjef i Salangen kommune, Hege Berntsen (bildet). Hun er glad for at rommene begynner å bli ferdig, og at man ser at jobben kan bli lettere for de ansatte. - Det er klart, vi merker det veldig godt at ting begynner å komme i orden etter byggetrinn 1, smiler Hege. Hun vil rose alle de ansatte for tålmodiget og forståelse under utbyggingen som har pågått.
Foto: Jon Henrik Larsen