Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Årets Salangsværing 2008:

Gikk til verdige vinnere

Salangen lag av Mental Helse ble i ettermiddag kåret til "Årets Salangsværinger 2008". Nyheten ble kunngjort under kommunestyrets julemiddag. Også kommunens arbeidsmiljøpris ble utdelt under middagen.På bildet: Sissel Paulsen (t.v) og Laila Tunheim (t.h) tok i mot prisen "Årets Salangsværing 2008" av ordfører Prestbakmo.


Under den tradisjonsrike julemiddagen for kommunestyret i Salangen,ble også hedersprisen "Årets Salangsværing" delt ut til en fortjent vinner,som i år var Salangen lag av Mental Helse. - I år har vi mottatt over 100 stemmer på en og samme kandidat. Aldri før har det vært så stor oppsluttning rundt denne prisen, sa ordfører Ivar B. Prestbakmo til forsamlingen torsdag ettermiddag.


Står sterkt i Salangen

Foreningen som er et lokallag av Mental Helse har markert seg svært sterkt i Salangen de siste årene, og legger til daglig ned en stor jobb og innsats som blir satt pris på av innbyggerne i lokalsamfunnet. - Det var utrolig hyggelig, og ikke minst rørende, sa leder Laila Tunheim til nettavisen etter utdelingen. Hun la til at hun syntes prisen var fortjent også.


Skapt noe stort
- Mental Helse er blitt et tilbud for veldig mange, spesielt gjennom den lokale Møteplassen på Sjøvegan. Det er svært mye positivt rundt foreningen, og fokuset den setter på psykisk helse er veldig viktig, sa ordfører Ivar B. Prestbakmo under utdelingen. I år kom det inn forslag på flere gode kandidater til prisen. Disse var Salangen Skolekorps, Salangen Helserehab, Sælongan, Agnar Fossbakk, Are Apeland, Sjøveien Apotek, Rakettgjengen, og Idrettsskolen i Salangen.


På bildet: Hege Berntsen mottar "Årets arbeidsmiljøpris" for å ha skapt et godt arbeidsmiljø innenfor pleie og omsorgssektoren i kommunen.


Hege fikk arbeidsprisen
Foruten om utdelingen av Årets Salangsværing, ble det også delt ut "Årets arbeidsmiljøpris" i Salangen kommune. Denne prisen gikk til avtroppende pleie- og omsorgssjef Hege Berntsen. Hun fikk prisen for å ha sørget for et godt arbeidsmiljø i pleie og omsorgssektoren, og for å ha vært en utrolig god leder igjennom mange år. Berntsen mottok prisen fra ordfører Prestbakmo, litt rørt.  
 


På bildet: Grete Davidsen Kleppe fikk ungdommen i Salangen sin hederspris for 2008.


Nytt av året tildelte ungdommen i Salangen, i regi av Ungdomsrådet ut en egen lokal pris. - Dette er en hederspris som personer kan få, som gjør noe positivt for ungdommen i Salangen, sa leder Simon Sæbø i Ungdomsrådet i Salangen. I år ble prisen tildelt kulturkonsulent Grete D. Kleppe i Salangen kommune for den jobben hun har gjort for å støtte og motivere ungdommen til ulike positive aktiviteter.
Alle foto: Jon Henrik Larsen

Til nyhetsarkivet
Tips en venn