Honningsvågrevyen er for å bruke deres egne ord, ikke helt normal, kanskje steike gal. Og resultatet av denne galskapen ble at latteren satt meget løst hos publikum.

Nytt og gammelt
De hadde pusset støv av gamle nummer og hentet frem flere populære skikkelser som samen med sølvgrå rein, Snoy, Bjarne ubetjent og ikke minst Cliff Arne fra selveste Narvik, som denne gangen var utplassert i Venstre Jakobselv. Frank Arne Olsen leverte flere mesterlige parodier. En del gamle nummer var blitt omskrevet litt, og i alt hadde de fem nye godbiter å komme med, de fleste med Torgeir Samuelsen i hovedrollen. Revyen stuttet mens leken var god, men det er neppe siste gangen vi ser disse gutta. Det er helt tydelig at denne galne gjengen har det utrolig artig sammen og koser seg på scenen igjen. Gårdagens besetning bestod av Torgeir Samuelsen, Finn Arild Selnes, Frank Arne Olsen, Wiggo Johnsen og Bård Monsen.


De rundt 80 personene i salen på kulturhuset torsdag kveld, så ut til å storkose seg. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Publikum uteble
I fjor fyllte publikum salen og mange fikk ikke billett, men i år uteble publikum. Med bare 80 personer i salen var det mange ledige plasser. Kultursjef Kurt Jan Kvernmo tror nedgangen i publikumstallene skyldtes en håndballkamp på TV, men Frank Arne Olsen har sin egen teori om at det var synkronsvømmingen for menn på svensk TV3 som opptok folk denne kvelden. Ihvertfall gikk de glipp av mye. - Det er synd for det er så artig å spille når salen er helt full, sier Frank Arne. - Vi har nok vært litt bortskjemt med fulle hus. Folk pleier å flire så de detter av stolene, forteller han og vi tror han så gjerne.Kommunearbeideren "Bjarne" hadde mange klare meninger å komme med til publikum på Sjøvegan. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Stor etterspørsel
Honningsvågrevyen har bare 4 forstillinger på plakaten nå før jul, men på grunn av meget stor etterspørsel kommer de mest sannsynlig til å sette opp en lengre turne etter jul. Og kanskje kommer de med en helt ny forestilling etterpå, og da får vi bare håpe de tar turen innom Sjøvegan igjen og at det ikke kolliderer med synkronsvømming på TV.


Se videoinnslag fra torsdagens forestilling: