Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Funnet etter bil-ulykke

En 36 år gammel mann fra Lavangen ble søndag kveld kl. 19.40 funnet i live, etter å ha kjørt i havet ved Kvitevarden i nærheten av Rotvik. Mannen hadde da vært savnet i flere timer.


Mannen skal ha kjørt hjemmefra i Lavangen mellom klokka 11.30 og 12.00. Klokka 16.41 ble politiet alarmert, siden mannen ikke var kommet fram til sommerhuset ved Lavangsnes. Mannen skal etter det Salangen-Nyheter erfarer ha kjørt ut av veien etter og ha fått sleng på bilen, og utfor et stup som er ved veien. Mannen skal ha klart å komme seg ut av bilen og svømt 10 meter i mot land, der han ble liggende og vente på hjelp.


Havnet i havet
Mannen ble klokken 19.42 funnet i nærheten av Kvitevarden av brønnbåten "Lifjell" til Salaks. Mannen ble fraktet ut med gummibåt av mannskaper fra Sivilforsvaret i Salangen, til den ventende brønnbåten.


Tatt i land
Deretter gikk ferden inn til kaianlegget ved oppdrettsanlegget til Salaks. Her ventet ambulanse og legehelikopter. Fra politiet på stedet får nettavisen opplyst at det skal gå bra med mannen, men han er sterkt nedkjølt. Han ble fraktet videre med helikopter til sykehus i Tromsø klokken 20.37.
Saken er oppdatert klokken 20:45

Til nyhetsarkivet
Tips en venn