Forfatter Tore Erik Hay er født på Andørja, og har en over tretti år lang karriere som publisert forfatter. Onsdag kommer han til Salangen for å snakke om sin nylig utgitte roman, "Kaffekrus med Skår". Romanen handler om kjæresteparet Lauritz og Randi og handlingen utspiller seg i en tid da Nord-Norge begynner å føle nærværet av nazistenes fremmarsj utenfor stuevinduet.


Ønsker alle velkommen
Sjefsbibliotekar, Steinar Markussen ved Salangen folkebibliotek sier til nettavisen at ønsker alle sammen hjertelig velkommen til en spennende kveld med forfatteren fra nabokommunen, som vil foretelle om sitt forfatterskap, den nylanserte romanen og svare på spørsmål fra publikum. – Selv er jeg spent og ser veldig frem til besøket av Hay. Selvfølgelig håper jeg at det vil bli et bedre oppmøte av publikum nå, enn under forrige måneds forfatterbesøk hvor det bare møtte opp fire personer, sier Markussen. Tore Hay skal fortelle om sin bok klokken 18.00 onsdag 11.desember på Salangen folkebibliotek.

720_tore_hay_artikkelfoto.jpg
Tore Erik Hay debuterte i 1987 med romanen "Først og frekkast". Han har publisert noveller og dikt i antologier og aviser, og han har samlet og oversatt fortellinger fra Vest-Afrika. I 2004 ble samtidsromanen "Byggern" utgitt. "Først og frekkast" og "Kaffekrus med skår" er historiske romaner som henger sammen, men kan leses hver for seg. FOTO: JON HENRIK LARSEN