Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
gunnarsabobig
På bildet: Rektor Gunnar Sæbø ved Salangen skole, håper på godt oppmøte på FAU-møtet i kveld. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Åpent FAU- møte i kveld

Fokus på rus og miljø

I et åpent møte i kveld setter Foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU) ved Salangen skole fokus på barne- og ungdomsmiljøet i kommunen.


Det foreldrerådsmøtet FAU inviterer til i Salangen kulturhus i kveld kl 19.00, er ikke bare for foreldre og foresatte, men også andre som måtte være interessert.


Flere tema

Det er et omfattende tema for møtet, bl.a. nettverk, rus, barne- og ungdomsmiljø. Til møtet har FAU sikret seg representanter fra politi, Laban, FUTT og ikke minst elevrådet ved skolen. Dette er viktige tema som gjelder for oss alle - og vil ved dette skoleåret være egne opplegg i klassene som omfatter disse tamaene.


Føre var

- Barne- og ungdomsmiljøet i kommunen er veldig bra, men vi ser noe problemer som gjør at vi vil være føre var. I Salangen som ellers i landet skriver de unge veldig mye dumt på Facebook, det er et problem som vil bli nærmere utdypet i kveld, sier rektor ved Salangen skole, Gunnar Sæbø som håper på meget godt oppmøte i kveld. Han forventer at foreldrene til de fleste av skolens elever som er i alderen 10-16 år, vil møte opp for å bli informert og oppdater av bl.a. politi og elevrådet.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn