Fotoklubben har lenge snakket om å arrangere en salgsutstilling, der klubbens medlemsfotografer kan stille ut sine arbeider. - Vi har pratet om det en stund, og nå har vi funnet ut at vi skal ha det på Lundbrygga, ved kafeen i 2.etasje der, sier leder Gulli-Hanne Ovesen til nettavisen. Salgsutstillingen skal være åpen hver lørdag fram mot julaften, slik at julegaveideene også kan kjøpes her.


Varierte bilder
I følge leder Ovesen skal det stilles ut varierte bilder fra medlemmene. - Det blir ikke så mange av de typiske kalenderbildene, men litt andre bilder, understreker Ovesen ovenfor nettavisen. Det er totalt 8 fotografer som har fått frie hender til å stille ut bilder, som totalt har blitt en bildesamling på mellom 20 til 25 bilder på veggene inne på Lundbrygga.


Promoterer klubben
Det at man lager en salgsutstilling nå, er også for å skape litt mer oppmerksomhet rundt fotoklubbens aktiviteter. - Vi ønsker og verve nye fotograf-venner. Derfor håper vi at folk som er interessert i fotografering også kommer innom utstillingen de kommende lørdagene for å slå av en prat, sier Gulli-Hanne Ovesen til nettavisen.


Julegave og kafe
Bildene som skal selges på utstillingen kan også være en flott julegave til venner eller kjente. - Vi har de bildene vi stiller ut. Inntektene av salgene går til fotoklubben, med en liten andel av det til fotografen selv, sier Gulli-Hanne Ovesen bestemt. Salangen Husflidslag skal sørge for at det blir kaffe og kaker på utstillingsdagene fram mot jul.